2777
2789
عنوان

خانوماى متأهل بياين دل وا كنى

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 132 پست
مادر شوهرم بهم گفت شوهرت دلار داره،منم گفتم بي خبرم،اما تو دلم خيلييييي از دست شوهرم ناراحت شدم،بهش ...

خب بعدش😂الان دلار شده چهاردو نيم خوشحال باش پولدار شدي 😂😂ب حاشيه ها فكر نكن😂😂😂

من شوهرم جاده هستش...  منتظرم لباسشویی خاموش بشه لباس پهن کنم بخوابم...  دخترت چند ماهشه ...

لباسشویی رو میذاشتی رو ساعت که صبح خودش روشن بشه و وقتی بیدار شدی خاموش بشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عیبی نداره من شوهرم شبکاره وتس همین تا الان بیدارم.حق داری زود باردار شدی

خوشبحالت باور كن قيد اون چيزا هم زدم ميگم كاش يكم نباشه خونه حداقل نخوام هى خونه تميز كنم 

اون روز نبود واسه خواهرش مشكل پيش اومده بود رفته بود شهرشون يه روز كامل ناهار و شام و هرچى خوردم گذاشتم همونجا ظرفا هم نشستم 😅

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

منم بچه کوچیک دارم و درکت میکنم اما بهت این امید و نوید رو میدم که از یکسال و نیمگی دیگه کم کم زندگی روال عادی خودشو میگیره 

از دوسالگی دیگه عادی میشه همه چی برمیگرده به روال سابقش 

از شیر و جیش هم برداری باز راحتتر میشی و خیلی زندگی شیرینتر از قبلش میشه گلم نگران نباش اینا همش مقطعیه 😍

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
عزيزم ٦ ماه ديگه كوچولوت مياد بغلت؟؟؟ آره والا ما قبلا هفته اى ٣ بار ولى الان ١٠ روزى ... 

من دوتا پسردارم 4 ساله و 1 ساله

هفته ای 4 بارم....داریم

بایدتنظیم کنی بچهارو..

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

من دوتا پسردارم 4 ساله و 1 ساله

هفته ای 4 بارم....داریم

بایدتنظیم کنی بچهارو..

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

عزیزجان اگه صبح زود بیدار بشب و کارات انجام بدی هم وقت میکنی بعدظهر ی چرت بزنی ک سرحال بشی هم ب شوهرت برسی

الان بچت کوچیکه اینجوریه

فعلا با بچه داری عشق کن ک بعدا ب عشقولانه بازی هم برسی

موفق باشی و خوشبخت❤

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
تا 2 ظهر با پسرم خوابیدم الان نمیخوابه سینمو ول نمیکنه😐😂

خوشبحالت باز تا ٢ خوابيدى 😭😭 من كلا ٥ ساعت خوابيدم 

عزيزم گشنشهههه 😆

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
خوشبحالت باور كن قيد اون چيزا هم زدم ميگم كاش يكم نباشه خونه حداقل نخوام هى خونه تميز كنم  اون ...

اره خیلی خوبه منم روزایی روز کاره نیم ساعت ب اومدنش ظرفامو میشورم😂😂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

دخترت چندوقتشه؟

٤ماه و نيم عزيزممم

بچه کوچیک‌ داشته باشی همینه من برای همین پشت هم آوردم که با هم بزرگ شن تموم شه  تا سه سالگی بچ ...

فروغ جان بچه منم خيلى اذيتى هس براى همون شوهرمنم هميشه ميگه يکى ديگه بياريم بزارباهم بزرگ شن ولى من ميگم عمرأوابدأ

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
لباسشویی رو میذاشتی رو ساعت که صبح خودش روشن بشه و وقتی بیدار شدی خاموش بشه

پسرم صبح میخواد بره مهد... لباسای مهد داخلشه... 

امروز خواهرم اینجا بود... دختراش با پسرام کلی بازی کردن... خداییش زمان از دستم در رفت... از روشن کردن لباسشویی غافل شدم... 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️