2777
2789
عنوان

داروی ضدافسردگی

110 بازدید | 16 پست

بچه ها من داروی ضدافسردگی ۳ هفتس میخورم هرشب تا قبل ۱۲ بیهوش میشدم از خواب،امشب نمیدونم چرا خوابم نمیبره الان ساعت ۳ رو گذشته خواب به چشمام نمیاد.کسی میدونه چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل میتونی مصرف کنی من همینم نمیتونم بدتر دارم میشم

هر داروی ضدافسردگی که خواب اور نییت،برای من که خواب اور نیست ، در طول روز به کارام میرسم بیرون میرم.

من اگر این داروهارو نمیخوردم الان خودمو راحت کرده بودم تا چندهفته پیش حالم وحشتناک داغون بود

هر داروی ضدافسردگی که خواب اور نییت،برای من که خواب اور نیست ، در طول روز به کارام میرسم بیرون میرم. ...

منم همینم هرچی دکتر تجویز کرده بخاطر خواب آور بودن و منگ کردنش کنار گذاشتم

چی میخورید؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منم همینم هرچی دکتر تجویز کرده بخاطر خواب آور بودن و منگ کردنش کنار گذاشتمچی میخورید؟

معمولا داروهای ضدافسردگی تا ۲هفته اول منگی سر و خوابالودگی و کسلی داره بعد ۲هفته شروع میکنه اثر کردن،منم تا ۲هفته هم منگ بودم هم کسل هم بی تاب بعد ۲هفته منگی سرم رفت شروع کرد اثر کردن.

لیتیوم،آسنترا،گاباپنتین 

معمولا داروهای ضدافسردگی تا ۲هفته اول منگی سر و خوابالودگی و کسلی داره بعد ۲هفته شروع میکنه اثر کردن ...

یعنی 2 هفته بگذره حتما دیگه خواب آلود نمیشم؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اسم داروهات چی بود ،اول بگو ببینم خواب اور برات تجویز کرده یا ضدافسردگی

آسنترا الپرولازام و...زیاد بودن یادم نیست 

نزدیک به 6 مدل قرص رو تجربه مصرفشو دارم

آسنترا الپرولازام و...زیاد بودن یادم نیست نزدیک به 6 مدل قرص رو تجربه مصرفشو دارم

آسنترارو بخور خوبه منتها از هفته سوم کم کم اثر میزاره سر ۸ هفته دیگه اثرش کامل میشه.

آلپرازولامم برای خوابه شبا بخور.اگر خوابت خوبه نخور که فرداش کسل نباشی.

ولی در کل داروهای ضدافسردگی تا ۲هفته اول حتی ممکنه بیتاب و بیقرار و کسل و خوابالودتم بکنه از ۲ هفته به بعد شروع میکنه اثرگذاری

آسنترارو بخور خوبه منتها از هفته سوم کم کم اثر میزاره سر ۸ هفته دیگه اثرش کامل میشه.آلپرازولامم برای ...

آلپرولازام رو می‌خوردم دائما خواب بودم قبل خواب می‌خوردم فرداش تا 12 نمیتونستم بیدار شم

از همون 2،3 هفته منگی و خواب آلودگی اولش میترسم..💔نمیتونم اصلا