2777
2789
عنوان

خانوماى متأهل بياين دل وا كنى

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 132 پست

منم همینم

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من واجب نیست بیشتر از توانت کار کنی زنگ بزن نیرو خدماتی برات بفرستن برنامتم تنظیم کن سحر خیز باشی به کارا واجبت و دخترت برسی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه کوچیک خیلی وقت میگیره واقعا.ولی خوشم نمیاد همه تایمم رو بخوام بذارم واسه بچه.بنظرم انقد نمی ارزه و اینکه اگ اینکارو کنم ی بچه ی لوس تحویل خودم دادم ک تا ۱۸ سالگیش همه زمانم رو بگیره.

منم امروز خيلي خيلي دلم گرفته بود رفتم خونه مادر شوهرم كه نگم برات چي شد😕

عزیزم

امان از دستشون

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
میفهمم واقعا سخته😔 منم احتمالا از ۶ ماه دیگه مثل شما میشم وقتی واسه رابطه و... نخواهم داشت😫😫😫

اصلا اینجوری نیست بخواید میتونید به همه چیتون برسید

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
میفهمم واقعا سخته😔 منم احتمالا از ۶ ماه دیگه مثل شما میشم وقتی واسه رابطه و... نخواهم داشت😫😫😫

عزيزم ٦ ماه ديگه كوچولوت مياد بغلت؟؟؟

آره والا ما قبلا هفته اى ٣ بار ولى الان ١٠ روزى ... 

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
بچه کوچیک‌ داشته باشی همینه من برای همین پشت هم آوردم که با هم بزرگ شن تموم شه  تا سه سالگی بچ ...

منم دوست دارم دوباره نینی بیارم چون واقعا دخترم تنهاست همبازی میخواد اما با این‌اوضاع اقتصادی اصلا نمیشه

خدایا شکرت که هستی

من ي سوالي دارم شما تو بارداري ميلي دارين !؟شوهرتون چي!؟بعد من يه چيزي ذهنمو مشغول كرده با شكم برامده برا شوهرامون جذابيت بازم داريم!؟ببخشيد سوال زياد پرسيدما اما خب شما باردارين گفتم بدونم😐

چى شد؟؟؟؟

هیچی خونه ی مادرشوهر بری چی میشه؟؟؟؟ بالاخره یه دلیلی برا خط خطی کردن اعصابت پیدا میشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزيزم ٦ ماه ديگه كوچولوت مياد بغلت؟؟؟ آره والا ما قبلا هفته اى ٣ بار ولى الان ١٠ روزى ... 

بله تازه ۲تان 

تا یذره جون بگیرن و بتونم بذارم چند ساعت خونه مامانا که مطمئنم شاید از ۱۰ روزم بگذره،الان که باردارم ۱۰ روز یبار رابطه داریم چه برسه بعدش

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
منم دوست دارم دوباره نینی بیارم چون واقعا دخترم تنهاست همبازی میخواد اما با این‌اوضاع اقتصادی اصلا ن ...

اره درست میگی 

پشت هم البته مادرو داغون میکنه ولی بچه ها براشون خیلی خوبه 

من که قشنگ قید خودمو خونه رو زدم یه چیزی بگم؟ دانشجوام هستم 😶 

کوچولوت چند وقتشه؟