2777
2789
عنوان

امروز با ی اقاهه ای بحث کردم زیاده روی کردم حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکت اسی رو تصورمیکنم خندم میگیره🤣🤣🤣 اخرشم لپشو میکشیدی میگفتی چطوری کوچولو

😂😂😂

اسی این مدلی بوده ک به طرف گفته ماچت کنم بخیه میخوری دااا(مثل پسرای لات)

#شوخی‍ 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

حالا هر چی که هست به جای اینکه دسستو بزنی به دماغش توف میکردی تو صورتش مرتیکه خر روبعدشم به شوهرت می ...

چرا به شوهرم بگم مگ من خودم ماستم ک از خودم دفاع نکنم منتظر شوهرم باشم واا

اون باید رو رفتارش کار کنه من با هرکی مثل خودش رفتار میکنم

شما فقط رفتاری برخورد نکردین پس شما باید کارکنین روخودتون ،شما برخورد رفتاری و فیزیکی داشتین ،ولی ایشون خیلی فهمیده تر بودن ک برخورد فیزیکی شما فیزیکی جواب ندادن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

منم جای تو بودم همچین ری اکشنی داشتم

اون بچه نمی‌فهمه 

مرده که باید عقل داشته باشه قاعدتا

حالا همه هم کل تاپیک رو ول کردن گیر دادن به انگشت و دماغ

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بله چطور

از اینکه گفتی جای خونه مامانم فهمیدم .بقیه نمیگن جای😂

ولی اسی اصلا زیاده روی نکردی اتفاقا آفرین نباید اجازه بدیم بقیه زر زیادی بزنن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
شما فقط رفتاری برخورد نکردین پس شما باید کارکنین روخودتون ،شما برخورد رفتاری و فیزیکی داشتین ،ولی ای ...

عزیزم هر کنشی واکنشی داره 

اون اقا بایدب دخترش میگفت ب ما ربطی نداره عزیزم دخالت نکن نه اینک ی حرفی بزنه ک هم توهین بشه ب اسی هم اینک دل بچه دوساله آب شع

شما فقط رفتاری برخورد نکردین پس شما باید کارکنین روخودتون ،شما برخورد رفتاری و فیزیکی داشتین ،ولی ای ...

فهمیده بوده؟ اگه عاقل بود که ب کفش بچه مردم گیر نمیداد این خانم جواب داده یکی واقعا نداشته باشه که بخره دلش میشکنه

خوبش کرد جوابب داد