2777
2789
عنوان

خانوماى متأهل بياين دل وا كنى

1136 بازدید | 132 پست

واقعا امشب از خستگى خوابم نميبره ظهر يه كوه لباس شستم انقدر خسته بودم پهن نكرده بيهوش شدم عصرم مهمون داشتم با صداى آيفون بيدار شدم خالم اومد لباسارو ديد پهنشون كرد خيلى خجالت كشيدم بعد از ساعت ٦:٣٠ قشنگ پاى گاز بودم تا ١١ ننشستم ، ١١ شوهرم اومد شام خورد رفتيم رسونديمشون خودمون اومديم خونه هرچى تو راه ميخواستم يكم دست شوهرمو بگيرم باهاش حرف قشنگ بزنم دخترم نذاشت تا رسيديمم بيهوش شد

١٠ روزى يه بار وقت كنيم باهم راحت باشيم و اينا ( تو اين ١٠ روز ارتباطى هم نداريم ازون لحاظ) واقعا ديگه نميكشم گريم گرفته ٢١ سالمه تازه ١ سال و ٣ ماهه ازدواج كردم خونه بابامم كار نميكردم

خيلى خسته شدم از زندگى اينجورى اصلا اونى كه تو ذهنمه نميشه 

حتى هفته پيش خواستم كلى تدارك ببينم شام خوب درست كنم دخترمو بخوابونم با شوهرم باشم پنجشنبه شام درست كردم نه دخترم خوابيد نه وقت كردم برم دوش بگيرم حتى 

شما چيكار ميكنين چرا بيدارين بياين درد و دل كنيم ☹️❤️

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم واقعا سخته😔

منم احتمالا از ۶ ماه دیگه مثل شما میشم وقتی واسه رابطه و... نخواهم داشت😫😫😫

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

هههه چ باحال توضیح دادی😆😆😆😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

دختر من عادت داره بعد ازظهرا بخوابه! ولی شب دیر میخوابه گاهی روزا نمیخوابونمش تا شب زود بخوابه ! اتاقشم جداس! بچت بزرگتر بشه درست میشه بعدم به شوهرت بگو کمکت کنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
منم امروز خيلي خيلي دلم گرفته بود رفتم خونه مادر شوهرم كه نگم برات چي شد😕

چى شد؟؟؟؟

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️