2777
2789
عنوان

خانوماى متأهل بياين دل وا كنى

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 132 پست
وا مگه چقدر کارداری

نميدونم ولى همش خستم نميدونم چراااا 😭😭

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
اره درست میگی  پشت هم البته مادرو داغون میکنه ولی بچه ها براشون خیلی خوبه  من که قشنگ قی ...

من شوهرم گفت نمیخوام سرکار بری منم از دانشگاه انصراف دادم

دخترم ۲سال و نیمشه

خدایا شکرت که هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم خواهر صبحونه اماده کن ظرفاشو بشور خونه رو تمیز کن اینا تموم نشده ناهار باید درست شه ناهارم درست میکنم برمیگردم پذیراییو نگاه میکنم وحشت میکنم انقد که پسرم شلختش کرده دوباره جمع میکنم تا جمع کنم شوهرم میاد ناهار ناهارم ک خوردیم باز جارو میکشم ظرفارو میشورم بعد چایی😥😥چاییم بخوریم استکانا بعد شوهرم باز میره منم لباس باشه میشورمشون پهن میکنم باز پذیرایی انگار زلزله اومده دوباره شلختس باز جمع میکنم پسرمو میخوابونم یکم درحد دوساعت استراحت میکنم و پا میشم شام بپزم و باز پرکسه جارو و ظرف و بعد خواب یعنی زانوهام داغونن

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
من دو تا بچه دارم تمام کارای تو +بردن اوردن بچه ها به مدرسه و کلاس و مهد کودک

خيلى سخته خيليييييى 😭😭😭

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

عزیزم یکم برنامه ریزی میخواد

البته دخترکوچولوت یکم بزرگتر شه اوضاع خودبه خود بهترمیشه ولی سعی کن همین الانم برنامه ریزی کنی

من یه دختر سه سال و نیم دارم و یه نی نی تو راه

هم به تمیزکاری میرسم هم به مهمونی دادن و مهمونی رفتن همم خلوتای خودمونو داریم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
بچه کوچیک‌ داشته باشی همینه من برای همین پشت هم آوردم که با هم بزرگ شن تموم شه  تا سه سالگی بچ ...

واى يكيش اينه خدا به داد چندتاش 

من كه شوهرم ميخواد خودم اصلاااا نميذارم فعلا يكى ديگه

من ي سوالي دارم شما تو بارداري ميلي دارين !؟شوهرتون چي!؟بعد من يه چيزي ذهنمو مشغول كرده با شكم برامد ...

بعضیا میلشون بیشترم میشه هم واسه هورمونا هم به دلیل استحکاک بیشتر واژن... 

ولی شوهرم یکم میترسه 

یدونه سقط داشتم هم به خانواده ها هم شوهرم گفتم خدایی نکرده زبونم لال ایندفعه چیزی بشه دیگه بچه بی بچه.واسه همین شوهرم خیلی احتیاط میکنه و البته از احتیاطاش زیادم خوشم نمیاد، ولی سعی میکنم بیشتر از ۱۰روز نشه... 

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
نميدونم ولى همش خستم نميدونم چراااا 😭😭

چون خواب پیوسته نداری! مثل همه ی بچه ها حتما دختر تو هم شب تا صبح  صدبار از خواب بیدار میشه! اینکه شب تا صبح هی پاشی هی بخوابی خب آدمو خورد میکنه و خستگی به تن آدم میمونه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من دوتا پسردارم 4 ساله و 1 ساله هفته ای 4 بارم....داریم بایدتنظیم کنی بچهارو..

من ی چیزی بگم😑

من قبل زایمانم حتی دوران بارداری خیلی رابطه داشتم با همسرم 

الان که 4 ماهه زایمان کردم ببخشید اینجوری میگم اصلا تحریک نمیشم!!خیلی اذیت میشم 😭

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
ماشین لباسشویی بگیر

ماشين دارم 

لباسا زياد بود ٣ بار روشنش كردم ديگه خوابم برد نتونستم پهن كنممم

فروغ جان بچه منم خيلى اذيتى هس براى همون شوهرمنم هميشه ميگه يکى ديگه بياريم بزارباهم بزرگ شن ولى من ...

ببین من چه رویی داشتم آوردم 😆 بزرگم اوتیسمه بیش فعالن هست ولی تنها موندن براش سمه البته وقتی فهمیدم اوتیسمه که دومی به دنیا اومده بود 

من بچه تنها هیچ جوری تو ذهنم نمیگنجه (برای خودم نه دیگران) تو کشور غریبم هستیم دخترم هیچ فامیلی رو نمیشناسه لازم بود حتما دو تا بشن

ولی پشت هم اگه تنها باشی و بچه هات اذیت کن واقعا سخته من تو چند ماه اخیر قشنگ چند سال صورتم شکسته شده