2777
2789
عنوان

با فکر مثبت بیا تو

384 بازدید | 67 پست

دوستان گاهی موج منفی تو این تاپیکها ادم رو خفه میکنه لطفا هر کس میاد بیاد مثبترین و بهترین قسمت زندگی خودشو بگه تا ازش انرژی مثبت بگیریم هممون همه نکات منفی هم دارن میدونم ولی اینجا فقط مثبتهاشو بگین

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

خدایا شکرت که دیروز حوس جوجه کردم با نوشابه تا شب نشده زنداییم زنگ زد دعوتمون کرد پارک جوج داد با نوشابه😁😁😁😁

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم همسرم آدم خیلی سالمیه از نظر اجتماعی و برام خیلی مهمه مثلا چش چرون و اهل یه سری مسائل نیست دوتا بچه سالم و با هوش دارم و خدارو شکر میکنم خونه و ماشین و کار هم دارم

خدایا شکرت که دیروز حوس جوجه کردم با نوشابه تا شب نشده زنداییم زنگ زد دعوتمون کرد پارک جوج داد با نو ...

نوش جونت گوشت بشه به تنت

منم حتی تو مسائل کوچیک وقتی بهش فکر میکنم اتفاق میافته همین بحث شیرین خوردن به قول شما چیزی دلم میخاد یهو یکی برام میاره یا مهمون میکنه

اتفاقا منم حوس گوجه های روستارو داشتم همش به شوهرم میگفتم.شب نشده برام سوغات اوردن .اصلا خودمم موندم ...

این نشون میده خدا کلا تا کوچکترین مسائل بنده هاش براش مهمه