2777
2789
عنوان

با فکر مثبت بیا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای بچه ها من نامه نوشتم به فرشته ها برای ماشین شوهرم تو فکر عوض کردن خونه بود از دیروزه یهو گفت م ...

خداروشکر از خدا تشکر کن خیلی زیاد انشالله که چرخش براتون بچرخه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

سلام،عاشق این تاپیکام ،

من فعلا از این اتفاقا نیافتاده این روزا برام،ولی دو ماه پیش یک شب بدجور هوس کباب شاه عبدالعظیم کردم،دلم زیارتش هم میخواست،فرداش شوهرم از سرکار زنگ زد گفت یه اقایی از حرم شاه عبدالعظیم اومده بن غذای حرم رو اورده بود برای شرکت،فقط چهار تا بود،قسمت شوهرم شده بود،ماهم دقیقا چهار نفریم با بچه هامون،رفتیم حرم کباب بود غذاش 😋😋😋😋😋😋😋

خدایا شکرت🌹🌹🌹
وااای بچه ها من نامه نوشتم به فرشته ها برای ماشین شوهرم تو فکر عوض کردن خونه بود از دیروزه یهو گفت م ...

ما هم یه قرعه کشی نوشتیم خداکنه زود به اسممون دربیاد  

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

مثبت دیدن زندگی خیلی مسائل رو حل میکنه مثلا من خودم راجب زن داداشم بخاطر بعضی رفتاراش حرص میخوردم و خیلی این حرص خوردن رو رفتارم تاثیر میزاشت ولی یه ان گفتم بیخیال هر قدرم کارش بد بود من نمیبینم و اصلا اهمیت نمیدم و چون اهمیت ندادم و تو چهرم پیدا نمیشد ناراحتیم اینم بهتر رفتار میکرد حالا متوجه شدم واقعا  گاهی ندیدن بعضی بدیها اونارو از بین میبره

ما هم یه قرعه کشی نوشتیم خداکنه زود به اسممون دربیاد    

انشالله دوستان برای همدیگه انرژی مثبت بفرستید بخدا اصلا از ادم کم نمیشه من حتی وقتی از خیابون رد میشم همینجوری برای مردم دعای خیر میکنم میگم مگه چی ازم کم میشه ماشین مدل بالا میبینم میگم خدا از چشم بد حفظ کنه کسیو در حال کار یا جمع کردن اشغال میبینم میگم خدا قوت و برکت به زندگپیت بندازه بدون اینکه طرف بشنوه دائم برای اطرافم دعا میفرستم بچه کوچیک میبینم میگم خدا حفظت کنه همش به خودم برمیگرده چند برابر

سلام،عاشق این تاپیکام ، من فعلا از این اتفاقا نیافتاده این روزا برام،ولی دو ماه پیش یک شب بدجور هوس ...

چه قسمتی واقعا حال کردم

خداروشکر از خدا تشکر کن خیلی زیاد انشالله که چرخش براتون بچرخه

انشااالااااا یکم فقد حالم گرفته بود ک چرا باید اتقد گرون شه ک یک ماشین هشت تومنی بشع 20تومن ولی ب خودم گفتم برا من چ فرقی داره منکه ب هرجی بخام و اراده کنم میرسم در زمانش خودش پولش چ کم چ زیاد جور میشع 😁😁😁😁😁بخاطر همین الان با دومم گردو میشکنم مرسی عزیزم 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
 چه پسرپرانرژی داری ماشالله ،صبح زود بلندشد میرقصه

خیلی زیاد انرژیش زیاده با چشای بسته ی تکون میخوره یدفعه پا میشه میشینه دیگه شروع میشه بازی شلوغ کاری..

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منم رفته بودم مشهد از امام رضا خواستم دامنمو سبز كنه ايمان دارم كه ميشه

توکل بخدا حتما میشه برات انرژی مثبت فرستادم