2777
2789
عنوان

با فکر مثبت بیا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 67 پست

واسه ی منم انرژی مثبت بفرستین منم می خااااام    

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
چجوری نوشتی نامه قواعد خاصی دارا بهم میگییییییی؟

تو نت سرچ کن .من اینجوری نوشتم سلام فرشته ماشین مقرب و عزیز ازت خواهش دارم ان هم اینه ک یک ماشین با امکانات عالی با تخفیف خوب برام محیا کنی میدونم با قدرت الهی که داری حتمن این کارو برام انجام میدی سپاس گذارم از خداکه فرشته هارو برای کمک ب اشرف مخلوقاتش خلق کرد و از شمام متشکرم که به همین زودیا منو به ماشین میرسونی اینو 15بار تو 7شب نوشتم بعد کلمه خدارو پاک کردم بقیشو سوزوندم ریختم تو سینگ ظرفشوی دوروز ازش نگذشت که شوملم یهو گفت بیا ماشین بخریمو ازینورم قرعه کشی افتادو امروزم ک با پدر شوهرم حرف بزنیم برای قرض مطمعنم قبول میکنن انشالا دیگ من ب اون خواستم برسم😁💃💃💃

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینکه مربوط به قانون جذب هم هست... اما فرشته ها قضیش چیه نامه....همونه؟

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
تو نت سرچ کن .من اینجوری نوشتم سلام فرشته ماشین مقرب و عزیز ازت خواهش دارم ان هم اینه ک یک ماشین با ...

ایشاا... عزیزمممممم

یعنی هرشب ١٥ بار نوشتی؟

کلا وقتی به چیزی فکر میکنی اونو به سمت خودت میاری حتی اگه یه ارزوی خوب برای دیگری میکنی از ته دل چون بهش فکر میکنی پس بازم اونو به سمت خودت میاری در مورد چیزای بد هم همینه پس سعی کنید همش مثبت باشین

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

من سال 81 نوشتم تو یه تیکه از دفتر یادداشتم که میخام در طی یکی دو سال اخیر کار پیدا کنم و دانشگاه قبول بشم و سال 83 کار پیدا کردم و 84 دانشگاه قبول شدم

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد