2777
2789

مادرشوهرم پیر نیست ولی چون مریضه ما دهن به دهنش نمیشیم

یبار خطاب به من جاریم به شوهرامون‌گفت تو دهنی زناتون رو نخورین دهن بچه هاتون‌کج میشه😐

میاد دستپختمون رو میخوره خوووب که شکمش پر شد میگه خیلی بی مزه بود😐

اینم بگم خودش اصلا اشپزی نمیکنه هیچکس براش مهم نیست فقط از بقیه عیب میگیره

به من میگه به خانوادت بگو برات طلا بخرن ولی خودش به شوهرم میگه برام طلا بخر😐برا من خوب نیست برا خودش خوبه

💍♥️

تا حالا تیکه ننداخته 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داشتم تو یه تاپیک دیگه میگفتم

چندین بار شده واسه شام یا ناهار دعوت میکنه وقتی میریم میبینم غذایی که میدونه من متنفرم و هیچ جوره نمیتونم بخورمو درست کنه منم بدتر معذب میشم نمیدونم چیکارکنم

ما کلا نهایتا ماهی یکبار به دعوت خودشون میریم بنظرم تو اینجور مواقع بهتره غذایی که میدونیم همه دوست دارنو درست کنیم روزای بعد اون غذاییو که خودمو میخوایم

🤍🐼🥥
واقعا نمیدونم ب من ک کلی حرف بار کرد پنج ماهه ندیدمش نمیدونم اگه واقعا ی موقعیتی پیش اومد ک مجبورشدم ...

سکوت کن شوهرم‌میگه ادمایه سن بالا هرچی میگن فقط بگو باش و بگذر

برات مهم نباشه من خودم کلی حرص میخورما ولی وقتی تو ذهنت بی ارزششون کنی دیگه برات مهم نیستن

💍♥️

الان داشتم تو یه تاپیک دیگه میگفتمچندین بار شده واسه شام یا ناهار دعوت میکنه وقتی میریم میبینم غذایی ...

به نظرم تو اینجور مواقع به همسرت بگو من این غذا رو دوست ندارم و برام فلان چیزو سفارش بده از بیرون 

دو بار این کارو کنی خودشو جمع میکنه

الان داشتم تو یه تاپیک دیگه میگفتمچندین بار شده واسه شام یا ناهار دعوت میکنه وقتی میریم میبینم غذایی ...

دفعه بعدی ک رفتی حرفو بکشون وسط اسم غذایی ک دوسداری و بیار وسط و بگو ازش بدم میاد 

دفعه بعد برات غذایی ک دوسداری و درست میکنه

من دوسال عقد یکبار حتی یکبار دعوتم نکرد چه برسه بخواد برام چیزی بزاره

مادرشوهرم حاضره کل عمرش نون پنیر بخوره ولی غذا درست نمیکنه اصلا 

شوهرم از بیرون‌میگیره براش بعد جالبه میشینه پیشم‌میگه من بمیرم غذای بیرون نمیخورم😐😂

💍♥️

بپز دنبالت ببر علنی اندازه ی نفر

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

سکوت کن شوهرم‌میگه ادمایه سن بالا هرچی میگن فقط بگو باش و بگذربرات مهم نباشه من خودم کلی حرص میخورما ...

حتی اگه نفرین کنن؟ مثلا نمیدونم ناحق حرف بزنن. هرجی دهنشون بیاد بگن یا اینکه مثلا بگن فلانی و اخلاق نداری و نمیدونم هرچی دهنشون بیاد و نیاد. ادم با دل شکستش چ جوری کنار بیاد؟