2777
2789

فردا چخبره

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

مدیتیشن های حسین اورا رو انجام بده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا چخبره

بچم همش مریضه. . دوسالشه 

هر روز صبح با گریه های شدیدش از درد بیدار میشه و منم از خواب میپرم

هر روز دارو ...هی تایم دارو تنظیم کنم هی ب هر ترفند دارو بدم 

دوباره دردش میگیره 

دیگه بریدم

تنهام تنهای تنها

بچم همش مریضه. . دوسالشه هر روز صبح با گریه های شدیدش از درد بیدار میشه و منم از خواب میپرمهر روز دا ...

بدنش ضعیفه حتما 

یه چکاپ کامل بگیرید ببین مشکل چیه 

در کل استرس نده به خودت

خانواده ما هم بچع بودیم خیلی مریض بودیم همش

حساسیت داشتیم بدن ضعیف هر مریضی میومد اول ما میگرفتیم

بزرگ شدیم خوب شدیم 

میدونم مادری مضطربی و سخته 

ولی روی روحیه ات کار کن خواهر جان

تمام این ها میگذره بزرگ میشه عروسیشو میبینی و این روزا رو اصلا یادت نمیاد

قوی باش 

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر