2777
2789
عنوان

با فکر مثبت بیا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی مثبت تر صورت خندون پسر کوچولوم که هر روز صبح میبینم چشای مشکیش ی دنیاس الانم که دارن عمیقا نای نای میکنه میرقصه😍😘😍

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دارم چای درست میکنم به همراه صبحونه . امروز قراره  یه بسته برام بیارن که برا تولد پسرم سفارش دا ...

مبارک باشه عزیزم

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

وااای بچه ها من نامه نوشتم به فرشته ها برای ماشین شوهرم تو فکر عوض کردن خونه بود از دیروزه یهو گفت ماشین بخریم بهتره یک قرعه کشی بهمون افتاد گفت فردا میرم با بابام حرف میزنم پول ازش قرض میگیرم نزدیک 20تومن یک ماشین میگیریم😁😁😁😁خیلی خوشحالم ک انقد زود جواب گرفتم 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
سوپرایزیش این بود که شوهرم گفت فعلا نمیتونه تولد بگیره تا بعد ولی گرفت برام 

اخ عزیزم معلومه خیلی دوست داره که تلاششو کرده تا خوشحالت کنه

ان شاءالله كه خداهم هوامونوداره😍☺️

حتما همینطوره شک نکن یه جاهایی اونقدر واضح دست آدمو میگیره که خود معجزست منکه اعتقاد دارم

لطفا بگین سوپرایزتون چی بود ما هم انرژی بگیریم

خیلی بامزه بود. رفتیم کیک گرفتیم ببریم خونه مامانم. میگفت من دیگه هم رستوران بردمت هم کیک گرفتم دیگه تولدتو کامل به جا اوردم. یه جوری هم میگفت کامل قانعم کرده بود  بعد تو خونه یهو یه گردن اویز نقره گرفت جلوم. خییییلی قشنگ و با سلیقه.انقدرم زحمت کشیده بوده برای قایم کردنش از من . خیلی خندیدم از دستش.

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!