2777
2789

بچه ها من مادرشوهر خالم مرده

بد اینک مادرشوهرم نیومد ختم

(نگید ک چرا باید میومد ما رسممون هست که میریم چون همشهری هم هستیم) و اینک خالم حکم مادرم داره سنش خیلی بالاست مادرمو بزرگ کرده مامان بزرگم موقع زایمان مادرم فوت کرده

و اینک خالم و مامانم توقع داشتن بیاد 

هممون فامیل هستیم و همشهری اگ مادرشوهرم غریبه بود کسی توقع نداشت

حالا این کنار من اینو ب شوهرم گفتم شوهرم ب هیجاش نیست ینی اول ک گفت این بحثی نیست ک ب من میگی من فقط گفتم با زبون بی زبونی بگو چهلم یا ختم انعام خونه خالم بیاد لاقل 

ک دو سه بار گفتم 

و این دو سه بارم شوهرم ب هیجاشششش نیست ینی اصلا گوش نمیده انگار من ادم نیستم 

من واقعا دارم عصبی میشم خیلی میخام سر ی مرده دعوا راه ننذازم باهاش اما اینک منو ادم حساب نمیکنه ب کتفش هم نمیگیره عصبیم کرده 

چیکار کنم ؟ بیشتر سر اینک شوهرم اهمیت نمیده ب حرفم عصبی ام نه اینک چرا نیومده فلان برام مهم نیست 

کاربری دست دو نفره ❤️

تو این بحثا جای مردا نیست خودت بگو 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون باید شعورشون می‌رسید میومدن.

اره ولی چندین بار شده من گفتم ب مامانت بگو اینکار کنه اونم گفت و انجام داد مامانش 

اما جدیدا یجوری شده شوهرم اصلا گوش نمیده چی میگم عصبیم دارع می‌کنه 😭😭😭😭😭😭 میخام دعوا کنم میگم سیاست داشته باش اما واقعا نمیشه

کاربری دست دو نفره ❤️

شما باید زنگ بزنی برای ختم انعام رسمی دعوت کنی قطعا میاد

دست منه مگ بد اون نیومده ختم اصلا ختم انعام نیاد چهلم باید بیاد زشتع دیگ اونم من ب شوهرم میگم موضوع اینع رو مخمه گوش نمیده جدیدا ب حرفام 

کاربری دست دو نفره ❤️

اره ولی چندین بار شده من گفتم ب مامانت بگو اینکار کنه اونم گفت و انجام داد مامانش اما جدیدا یجوری شد ...

شاید مامانش باهاش بحث میکنه.

تو از کجا میدونی وقتی شوهرت بهش میگه مادرشوهرت چ واکنشی نشون میده شاید شوهرتو عصبی میکنه شوهرتم دیگ حال نداره بحث کنه با مامانش

ببین میدونم شاید برات مهم نباشه اما یه درصد فکر کن واقعا حالش بد میشهمن دیدم آدمایی که تو مراسم ختم ...

نه بابا خیلی بیخیالع اونجوری نیست باباش مرد گریه نکرد

کاربری دست دو نفره ❤️

اول که خودش باید میدونس ک‌باید بیاد

دوما من خودم احترام‌ به همه میزارم ولی اصلا برام مهم نیس بقیه چه فکری میکنن اگه اطرافیانم این رسما رو ب جا نیارن…

حتی تلافی هم نمیکنم ، حوصله داری خودتو‌ همسرتو بابت شعور بقیه ازار بدی ؟