2777
2789
عنوان

احتمال چرخش جنین بریچ؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 43605 بازدید | 90 پست
مال من سره ۴۰ هفته ک سونو دادم چرخیده بود ولی اخرس بازم سز شدم.دهانه رحمم باز نشد😅

اره واقعا هررررچی قسمت باشه میشه، خواهر منم نذر کرد بچه اش به سر بشه، چرخید و با سر شد اما وقتی دهانه رحمش ۶ سانت باز شده بود بچه مدفوع کرد و مجبور شد سز بشه، هم درد طبیعی کشید و هم سز شد

اره واقعا هررررچی قسمت باشه میشه، خواهر منم نذر کرد بچه اش به سر بشه، چرخید و با سر شد اما وقتی دهان ...

مال منم ۴ سانت باز شد بعد گفتن دهانه رحمت باد کرده و ببشتر باز نمیشه بردنم برای سز.۱۵ ساعتم درد طبیعی کشیدم

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم ۴ سانت باز شد بعد گفتن دهانه رحمت باد کرده و ببشتر باز نمیشه بردنم برای سز.۱۵ ساعتم درد طبیع ...

اخییییی عزیززززدلم چه بد 😔

پس من راضی ام به رضای خدا

سلام عزیزم ،  زایمان شما آخرش چی شد ؟ طبیعی یا سزارین؟؟ منم 36 هفته ام بچم بریچه ، اصلا دوس ن ...

سلام

منم دقیقا مثل شما

هفته ۳۶، بچه بریچ😢

نمیدونم الان پاهاش تو لگنه یا نه

شما خودت متوجه این میشی؟ 

سلام منم دقیقا مثل شما هفته ۳۶، بچه بریچ😢 نمیدونم الان پاهاش تو لگنه یا نه شما خودت متوجه این م ...

بریچ من تو فک کنم تو حالت فرانک باشه ، سونو که رفته بودم میگفت پاهاش برگشته به سمت شکمش ، من که سرچ کردم تو این حالت احتمال چرخش بچه خیلی کمه 

شبا تو خواب خیلی نفس کم میارم خیلی به ریه هام فشار میاره، از طرفی ام چند روز پیش که سونو بودم 36 هفته بچم 2800 بود دکتر گفت اگه بخوای میتونی 2 هفته دیگه سزارین شی ، ولی من گفتم حالا که قراره آخرش سزارین شم بزار تو برج 4 زایمانمو، که حداقل بچم خوب وزن بگیره 

بریچ من تو فک کنم تو حالت فرانک باشه ، سونو که رفته بودم میگفت پاهاش برگشته به سمت شکمش ، من که سرچ ...

من دیگه هنوز سونو نرفتم، احتمالا دو سه روز دیگه دکتر برام مینویسه و یه هفته دیگه میرم

نمیتونم تشخیص بدم هنوزم بریچه تا سفال شده

اخه یه هفتس ورزشارو انحام میدم سجده و گربه و چاردست و پا ، بلکه بچرخه

زیر دنده م خییییلی شدیدتر از قبل قلمبه میشه، یه چندسانت اونطرفترش هم یه کم برجسته میشه

زیر دلمم یه چیزایی حس میکنم کلا خیلی تکون میخوره

بنظر شما ممکنه این برجستگی بخاطر باس نش باشه؟ الان مال شما زیر شکم و بالای شکمت چه حالتی داره؟

من دیگه هنوز سونو نرفتم، احتمالا دو سه روز دیگه دکتر برام مینویسه و یه هفته دیگه میرم نمیتونم تشخیص ...

واسه منم همینه، باسنش نیس واسه من حس میکنم پشتشه ستون فقراتشه، یه وقتایی ام میچرخه سرش میاد بالا ، دیگه چند روزه تنبل شدم اصلا تمرین نمیکنم ، آخه هیچکی بهم امیدواری نداده! مربی کلاسمم گفت احتمال چرخشش خیلی کمه منم بی انگیزه شدم دیگه کلاسم نمیرم تو خونه تمرین میکنم تازه دیروز یه تصادف کوچیک داشتیم انقد تمام تنم درد میکنه که حوصله هیچ کاریو ندارم

دیگه اگه خدا بخواد میچرخه ، یکشنبه هفته بعد سونو دارم واسه تاریخ زایمان

عزیز دوست من از اول بارداری تا هفته ٣٨ بچش سفالیک بوده دقیقا وقتی که رفت پیش دکترش ببینه زمان زایمان کی هست مشخص شد بچش افقی شده😐 دوهفته تقریبا طول کشید تا دوباره چرخید و سرش رفت پایین و خداروشکر طبیعی به دنیا آورد

الانم حدود دو هفته از زایمانش میگذره حالش خیلی خوبه خداروشکر 

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
واسه منم همینه، باسنش نیس واسه من حس میکنم پشتشه ستون فقراتشه، یه وقتایی ام میچرخه سرش میاد بالا ، د ...

عزیزم ورزش اسکات واقعا عالیه امتحان کن سختم نیست دم به دقیقه اسکات انجام بده ک بچرخه

عزیزم ورزش اسکات واقعا عالیه امتحان کن سختم نیست دم به دقیقه اسکات انجام بده ک بچرخه

اما اسکات برای باز شدن عضلات کف ران خوبه ، فک نمیکنم تاثیری در چرخش جنین داشته باشه 

عزیز دوست من از اول بارداری تا هفته ٣٨ بچش سفالیک بوده دقیقا وقتی که رفت پیش دکترش ببینه زمان زایمان ...

ینی دکترش بازم صبر کرد؟

من از این میترسم که دکتر بگه صبرکردن ریسکه و منو بفرسته سزازین

البته خودش بسیاار تاکید ب طبیعی داره حتی وی بک انجام میده، اما من سه ماهه انقباض و دردای کاذب دارم و بچه اولم نیست شاید نشه صبر کرد نمیدونم

واسه منم همینه، باسنش نیس واسه من حس میکنم پشتشه ستون فقراتشه، یه وقتایی ام میچرخه سرش میاد بالا ، د ...

من زیر دلم حرکات موجی و ضربه زیاد حس میکنم و بالا بیشتر قلمبه شدنه و حالت ضربه خیلی کمه

پس ینی همچنان بریچه درسته؟☹️

شما طبق پریودت تاریخ ۴۰ هفتت چندمه؟

من ۱۲ تیر

حالا ب من خیلیا میگن میچرخه، انشالا نینیهامون بچرخه و بتونیم طبیعی و البته راحت زایمان کنیم

من زیر دلم حرکات موجی و ضربه زیاد حس میکنم و بالا بیشتر قلمبه شدنه و حالت ضربه خیلی کمه پس ینی همچن ...

عزیزممممم! واسه منم 13 تیر زدن ! انشالله 

تورو که دیدم یکم انگیزه گرفتم از امروز دوباره تمرینامو شروع میکنم   

نی نیت دخمله ؟؟