2777
2789
عنوان

زندگی طبقه بالای مادرشوهر

349 بازدید | 27 پست

مستاجر هستیم بخاطر پول پیش زیاد واجاره خونه بالا از عهده اش بر نمیاییم مجبورم برم طبقه بالای مادرشوهرم زندگی کنم کیا تجربه اش رو دارن خوبه یا بد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 5سال بودم

بااینکه خونه ی خودمون بود 135متربود و مادر شوهرم زیاد اهل گیر دادن و اینا نبود،ولی اومدم تو آپارتمان75متریم

اینجا آرامش بیشتری دارم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من همیشه میگم خونه مادرشوهر نشستن رایگان نیست .رهنش اعصابه و اجارش دادن ارامشت ولی خوب منم خودم مجبو ...

من خونه ی خودم بود ولی بهش اجازه میدادیم،چون پشتوانه ای نداشت از قبل عقد همسرم گفته بود بده اجاره و با پول اون بچرخ،دیگه خودمون هم اومدین باز اجاره میدادیم حتی بیشتر از قرار

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
موافقم صد درصد.....بدترین جای زندگی خونه مادرشوهره

حالا دیگه به این غلظت هم نیست

ننم ازشون اذیتم ولی قابل تحمله

یه خوبیهایی هم داره کمتر کسی بهش اشاره میکنه

اینکه گاهی بچه ها میرن اونجا یا مشعول میشن با مهموناشون و شما یه نفس راحت میکشی تو تنهایی خودت

حالا دیگه به این غلظت هم نیست ننم ازشون اذیتم ولی قابل تحمله یه خوبیهایی هم داره کمتر کسی بهش اشاره ...

منکه بخام جایی برم باید اجازه بگیرم.هر مراسمی باشه اجازه نمیده خودش میره.انگار بچه نه ساله هستم

حالا دیگه به این غلظت هم نیست ننم ازشون اذیتم ولی قابل تحمله یه خوبیهایی هم داره کمتر کسی بهش اشاره ...

بالاخره تو زندگی بحث و دعوا هست خواستم ببینم چطوری رفتار میکردید با شوهرتون که خانواده شوهرتون مطلع نشن متوجه صدا نشن منظورم اینه که از زندگیتون سر در نیارن

بستگی به خودتون و خانواده شوهرت داره

برای ما خیلی پیگیر نیستن شاید هفتهای یبار شوهرم و مادر یا پدرش همو تو پله ببینن و ازش بپرسن کجا بودی یا کجا میری(اگه دعوتش کنن بره تو و نرسه ازش میپرسن یا اگه عجله داره اونم فقط وقتی تنهاس) تنها مسئلم فعلا همینه که چیکارش دارن چرا میخوان بدونن کجا میره اونم یجوری باهاش کنار میام یا با همسرم صحبت میکنم

البته بعد دو سال تنها دغدغهم همینه

حدودا هفت هشت ماه اینجور بودم من پوست کلفت بودم اون کم طاقت😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند