2777
2789
عنوان

احتمال چرخش جنین بریچ؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 43612 بازدید | 90 پست
عزیزممممم! واسه منم 13 تیر زدن ! انشالله  تورو که دیدم یکم انگیزه گرفتم از امروز دوباره تمرینا ...

عههه پس باهمیم

نه عزیزم پسره، تیکرم بخاطر همین آبیه😊 دومیه، تو چی؟

منم واقعا انگیزم بیشتر شد ، ادامه بدیم انشالا جواب بده

عههه پس باهمیم نه عزیزم پسره، تیکرم بخاطر همین آبیه😊 دومیه، تو چی؟ منم واقعا انگیزم بیشتر شد ، اد ...

واسه من دخمله ، اولیه   

ببخشید من دیر به دیر جواب میدم چون تو خونه از اینترنت استفاده نمیکنم تو محل کارم جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من دخمله ، اولیه     ببخشید من دیر به دیر جواب میدم چون تو خونه از اینترنت استفاده ...

انشالا خدا حفظش کنه😘

خواهش میکنم

نمیدونم چرا دیگه امید ندارم، ورزشا رو با یه ناامیدی خاصی انجام میدم

بنظرت از پله رفتن و حرکتایی مثل پروانه الاکلنگ ... باعث چرخیدن هم میشن یا فقط لگنو باز میکنن؟

نکنه بچه بدتر پایین بره نتونه بچرخه

واسه من دخمله ، اولیه     ببخشید من دیر به دیر جواب میدم چون تو خونه از اینترنت استفاده ...

راستی الان شکمت بالاش خالیه؟

مال من خالیه بچم خیلی پایینه

فشار شدیییدی ب مثانه م میاره

درد و انقباضا هم ولم نمیکنه😬

انشالا خدا حفظش کنه😘 خواهش میکنم نمیدونم چرا دیگه امید ندارم، ورزشا رو با یه ناامیدی خاصی انجام م ...

مرسی عزیزم 

منم کلاس میرفتم مربیم گفت بعد 36 هفته خیلی احتمالش کمه واسه همین انگیزم کم شد 

مربیم واسه چرخش گفت فقط یه حرکت 4 دستو پا ، با یه حرکت که به پشت دراز بکشی و کمرتو بیاری بالا و کم کم بیاری پایین تاثیر داره ، باقی حرکتا واسه آماده شدن عضلاته

راستی الان شکمت بالاش خالیه؟ مال من خالیه بچم خیلی پایینه فشار شدیییدی ب مثانه م میاره درد و انقب ...

بالاش که خیلی خالی نیس ولی در کل مدل شکمم پایینه، بعضیا بهم میگن شکمت چقدر پایینه ولی دکترم میگه شکمت نرماله و بچه پایین نیس 

منم خداروشکر گوش شیطون کر ، از اول بارداریم تا حالا دارم میام سرکارم ، ساعت 8 تا 2 هستم تو شرکت ، اذیت نشدم 

من فقط زمانهایی که تو خونه خیلی کار میکنم یا پیاده روی زیاد میرم زیر شکمم احساس فشار میکنم 

درد و انقباضم به اون صورت ندارم ، ولی الان چند روزه یه وقتایی یه دردی شبیه درد پریودی دارم اما انقباض نیست! نمیدونم حالا این همون درده ! من نمیتونم خوب تشخیص بدم

بالاش که خیلی خالی نیس ولی در کل مدل شکمم پایینه، بعضیا بهم میگن شکمت چقدر پایینه ولی دکترم میگه شکم ...

اره همونه، ماه درده و مهم نیست

من از هفته ۲۴ درد و انقباض دارم، الان دیگه آمپول نمیزنم، انقباضام خیلی شدید و زیاد شده مثلا گاهی توی یه ربع ده بار

مرسی عزیزم  منم کلاس میرفتم مربیم گفت بعد 36 هفته خیلی احتمالش کمه واسه همین انگیزم کم شد  ...

عه جدی؟؟

پس این سجده موندن بی فایدس؟

چون مامای کلاس ب ما میگفت سجده خوبه

پس چار دست و پا راه بریم اثر داره ایشششالا!

عه جدی؟؟ پس این سجده موندن بی فایدس؟ چون مامای کلاس ب ما میگفت سجده خوبه پس چار دست و پا راه ب ...

نه سجده ام خوبه ، 

من خواهرم تو هردو زایمانش اول کیسه آبش پاره شده واسه همین یکی از استرسای من اینه که یه وقت کیسه آبم پاره نشه!

نه سجده ام خوبه ،  من خواهرم تو هردو زایمانش اول کیسه آبش پاره شده واسه همین یکی از استرسای من ...

بنظرم بهش فکر نکن، خواهر ک ربطی نداره 

از این زایمان تا زایمان بعدی کلی تفاوت هست دیگه چ برسه ب فرد با فرد دیگه

مایعاتم زیاد بخور

راستی پرسیدم میگن همین سجده واسه چرخش از همه چی بهتره

و تو  استخر راه رفتن و ماساژ شکم در جهت عقربه ساعت با روغن

نه سجده ام خوبه ،  من خواهرم تو هردو زایمانش اول کیسه آبش پاره شده واسه همین یکی از استرسای من ...

من فردا میرم دکتر

دعا کن فسقل چرخیده باشه

بهت خبر میدم

تو هم بی خبرم نذار کلا😉

بنظرم بهش فکر نکن، خواهر ک ربطی نداره  از این زایمان تا زایمان بعدی کلی تفاوت هست دیگه چ برسه ...

آره راست میگی ، آره سجده ام انجام میدم ، استخر خیلی دوست دارم ولی بخاطر آلودگی میترسم برم دلم واسه شنا لک زده ، ماساژم انجام میدم 

من فردا میرم دکتر دعا کن فسقل چرخیده باشه بهت خبر میدم تو هم بی خبرم نذار کلا😉

انشالله که چرخیده باشه ، فردا تاریخ زایمانو مشخص میکنی دیگه ؟؟ منم یکشنبه هفته بعد نوبت دارم حتما بهت خبر میدم 

انشالله که نی نی هامون بچه های خوبی باشن و اذیتمون نکنن

انشالله که چرخیده باشه ، فردا تاریخ زایمانو مشخص میکنی دیگه ؟؟ منم یکشنبه هفته بعد نوبت دارم حتما به ...

رفتم دکتر

فشارم بالا بود، کم مونده بود بارداریم تموم شه🙄 خداروشکر آزمایشم خوب بود و ب خیر گذشت

قرار شد تا ۳۹ صبر کنیم ببینیم میچرخه یا نه

پاهام شدییید ورم داره نمیدونم چیکار کنم

رفتم دکتر فشارم بالا بود، کم مونده بود بارداریم تموم شه🙄 خداروشکر آزمایشم خوب بود و ب خیر گذشت قر ...

سلام نی نی تون چرخید؟ دکتر دوستم بهش میگفت صبر کنه ظاهرا اگه فشار بالانره و حرکات طبیعی باشه میگن صبر کنین چون معمولا تا ۴١یا ۴٢ هفته فرصت هست

ان شاالله همه راحت فارغ شن

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘