2777
2789
عنوان

دخترای نوزده تا بیست پنج سال دارین با زندگیتون چیکار میکنید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 129 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم نمیزارنممنون

از زمانهایی که مثلا بقیه خوابن فضا آرومه استفاده کن مثلا صبح زود یا گوشگیری چیزا بذار سر و صدا رو کمتر بشنوی

ولی به این فکر کن اگه همین دانشگاه باعث بشه از شرایطی که سختته خارج شی و به چیزی که میخوای نزدیک شی ارزشش رو داره تلاش کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دانشجو ام، الانم سرکلاسمفعلا همین

چه رشته ای؟

شغلت چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم🥺خداروشکر الان زندگی خوبی داری

فقط اینو بگم که من چندروز پیش هر جور خواستم روز مادر به مادرم تبریک بگم اصلا زبونم نچرخید نمیتونم

من خیلی زبون دار وجسورم ولی نتونستتم زبونم بچرخم دراین حد این انسان بهم ظلم کرده چه خواسته یا ناخواسته

درگیر پایان نامهدرس میخونم کار میکنم میرم باشگاهتازه نامزد کردمهمین دیگه

میتونم بپرسم چندسالته؟

رشته ات چیه؟ ازش راضی هستی؟

یکی از رشته های کادر درمانم

موفق باشی

مامایی

راضی هستی ازش؟

۱۹ سالمه و دانشجوی ترم یکمخداروشکر از وضع زندگیم راضیم ولی تنها چیزی ک اذیتم میکنه تنهاییه

رشته ات چیه؟

دانشگاه چطور میگذره؟

فقط اینو بگم که من چندروز پیش هر جور خواستم روز مادر به مادرم تبریک بگم اصلا زبونم نچرخید نمیتونم من ...

هر مادری لایق احترام نیست حق داری عزیزم اگه دیدنشون ازارت میده کمتر ببینش

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

موفق باشیدانشگاه چه رشته ای؟میتونم بپرسم شما علاقه داری چیشد تا الان نرفتی؟

نمیدونم چه رشته ای

من بهداشت عمومی قبول شده بودم نه میخواستم این رشته رو بخونم نه توان کنکور دادن داشتم

همچنان امیدوار

پزشکیمدرس کنکور

موفق باشی