بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه میگم خونه مادرشوهر نشستن رایگان نیست .رهنش اعصابه و اجارش دادن ارامشت ولی خوب منم خودم مجبو ...
من خونه ی خودم بود ولی بهش اجازه میدادیم،چون پشتوانه ای نداشت از قبل عقد همسرم گفته بود بده اجاره و با پول اون بچرخ،دیگه خودمون هم اومدین باز اجاره میدادیم حتی بیشتر از قرار
فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
حالا دیگه به این غلظت هم نیست ننم ازشون اذیتم ولی قابل تحمله یه خوبیهایی هم داره کمتر کسی بهش اشاره ...
بالاخره تو زندگی بحث و دعوا هست خواستم ببینم چطوری رفتار میکردید با شوهرتون که خانواده شوهرتون مطلع نشن متوجه صدا نشن منظورم اینه که از زندگیتون سر در نیارن
برای ما خیلی پیگیر نیستن شاید هفتهای یبار شوهرم و مادر یا پدرش همو تو پله ببینن و ازش بپرسن کجا بودی یا کجا میری(اگه دعوتش کنن بره تو و نرسه ازش میپرسن یا اگه عجله داره اونم فقط وقتی تنهاس) تنها مسئلم فعلا همینه که چیکارش دارن چرا میخوان بدونن کجا میره اونم یجوری باهاش کنار میام یا با همسرم صحبت میکنم