2777
2789

میدونم قبولی دولتی سخته ولی خب پولی که آدم میده دانشگاه آزاد مثلا ترمی چهل وخورده بعضی رشته ها حتی اگه بگن فردای فارغ التحصیلی شاغلی نمیرفتم چون خودم کارم آزاده بابدبختی پول دربیارم بدم آزاد ؟خب میدم پولو همونو طلا پس انداز شه واسه ایندم گور بابای پرستیژ

منم همین عقیده رو داشتم اونقدر پشت کنکور موندم آخر قبول شدم 🥲

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی دست رو دلم نزار

من ترم سه هستم کارشناسی پیوسته ام هستم باید تا لیسانس بخونم ولی میخام درخواست فوق دیپلم بدم برم پیام نور پولش خیلی زیاده از پسش برنمیام

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

دانشگاه دولتیم مفت نیست پولش از بیت الماله و ازادسازی مدرک داره و دانشگاه ازاد کلی مزایام داره راحت میتونی درسارو بیفتی و برداری تحت فشار اخراج نیستی راحت مرخصی میدن میتونی انتقالی بگیره واحدا مختلف

کجای کاریپزشکی آزاد سالی ۳۰۰ ۴۰۰عه

سال به سالم بیشتر میشه تازه شهریه های آزاد ازکیفیت زندگیم بزنم نخورم ونپوشم وبدبختی بکشم که مدرک بدن بهم پرستیژ دار بشم بهم بگن دکتر !!!

سال به سالم بیشتر میشه تازه شهریه های آزاد ازکیفیت زندگیم بزنم نخورم ونپوشم وبدبختی بکشم که مدرک بدن ...

اونی که پولشو داره و سالی چند ده میلیارد میده که بچش بره خارج پزشکی بخونه دیگه این ۳۰۰،۴۰۰تومن پولی براش نیست

اما درد اینه که همین پزشکی آزاد هم قبولیش سخته بااینحال باید واسش انقد پول بدی...

حداقل میگی اونی که رفته خارج پزشکی بخونه با پول پدر، شوت و تنبل و گاگول بوده.

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله