2777
2789
عنوان

احتمال چرخش جنین بریچ؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 43605 بازدید | 90 پست
از دکتر نپرسیدی احتمال چرخش داره یا نه؟ منم امروز سونو بودم ۳۶ هفته و ۴ روز وزن نینی شما چقدر بود؟ ...

گفت چون آب دورش خیلی خوبه احتمال داره بچرخه، من ۳۵ هفته و ۴ روزم وزنش ۲۷۰۰ بود، شما چقدره بچه تون؟

واااااای اشتباه نکن عزیزم طبیعی زایمان کنی بعدش خیلییی راحت تری، خیلی بهتر میتونی به بچه ات برسی اما سزارین باشی بعدش بجای رسیدن به بچه باید درد بکشی، بعدشم میشی یه چینی بند زده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسر اولم تا 35 هفته بریج بود .رو صندلی برعکس بشین (یه صندلی که پشتی باریکی داشته باشه ،پشتی صندلی روبروت باید باشه).از پله یکی یکی بالا برو 

اینیکی پسرم هم تا سونو 34 هفته عرضی بود خونمون طبقه سومه هر وقت میخواستم برم بیرون و برگردم خونه از پله ها میرفتم جا اسانسور

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
بعضی بچه ها موقع زایمان می چرخن! منم خیلی می ترسم هفته دیگه برم بگه نچرخیده. البته از روی حرکاتش فکر ...

وقت زایمان دیگه دیره 😔 انشاالله بچه تون با سر باشه و خوشحال بشید 😊😊

پیاده روی خوبه.حالت گربه و چهار دست و پا رفتن تو خونه هم خیلی کمک میکنه.هم برا امادگی زایمان هم چرخیدن و اومدن سر نینی تو لگن

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
زن دوست شوهرم تو بیمارستان تو 39 هفته 4 روز داشتن میبردنش واسه سزارین سونو کردن دوباره دیدن بریچ بود ...

واااااای چه ذوقی کرده وقتی فهمیده سفالیک شده بچه اش 

من خودم به پا دنیا اومدم اونم طبیعی .ولی الان دیگه دکترا ریسک نمیکنن 

منم پسر اولم تا 35 هفته بریج بود .رو صندلی برعکس بشین (یه صندلی که پشتی باریکی داشته باشه ،پشتی صندل ...

ما هم خونمون طبقه بالاست، آسانسور نداریم همیشه مجبورم از پله برم 😕 روش صندلی هم امتحان میکنم، ممنونم گلم 😊😙

پیاده روی خوبه.حالت گربه و چهار دست و پا رفتن تو خونه هم خیلی کمک میکنه.هم برا امادگی زایمان هم چرخی ...

ممنونم عزیزدلم، اررره چهار دست و پا رفتن رو شنیده بودم پس اونم خوبه!

من امروز تو کلاس آمادگی زایمان بودم‌.ماما میگفت یچه بریچ تا زمانی که تو لگن نیومده امکانش زیاده بچرخ ...

وای پس کاش از دکتر پرسیده بودم بچه توو لگن اومده یا نه! 😕 از کجا بفهمم بچه توو لگن اومده یا نه؟

وای پس کاش از دکتر پرسیده بودم بچه توو لگن اومده یا نه! 😕 از کجا بفهمم بچه توو لگن اومده یا نه؟

بیمارستان زنان اگه نزدیکته برو تا چک کنن.یا از دکتر متخصص بپرس

Do not give up