2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218638 بازدید | 1060 پست

توی عدسی عدس که گذاشتیم ابپز بشه جدا پیاز رنده کنین یا نگینی خورد کنین  هر جور می پسندین تفت بدین نمک فلفل زردچوبه هم بزنین یه تفت بدین بعد گوشت چرخی بازم سرخ کنین رنگش که  عوض شد رب بریزین تفت بدین بعد به عدس در حال  ابپز شدن اضافه کنین تا زمانیکه بپزه عالی میشه من خودم عدسی دوس نداشتم ولی اینجوری خیلی دوس دارم سیب زمینی هم نمیریزم بدم  میاد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام دوستان میخام سر ماه ب علت اینکه فروشگا ازمون دوره دو سه پلاستیک نون فانتزی بگیرم ولی نمیدونم چج ...

دوستان یه مقاله میخوندم میخواید نوناتون تازه بمونه بذاریم فریزر تو یخچال و دمای محیط زود بیات میشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان هرکی دوستدارین این سوالمو جواب بدین؟؟؟؟ چرا همیشه سیب زمینی هام ب بدمزه ترین حالت ممکن سرخ میشن ...

خواهری من می ریزم تو آب می ذارم رو گاز شروع به جوشیدن که کرد یکمم رنگ سیب زمینی عوض شد یعنی شروع به پختن کرد خاموش میکنم شاید بشه5دقیقه بپزه بعدمی ذارم تو آبکش آبش بره روغن داغ میکنم نمک زردچوبه کم میریزم تو روغن بعد سیب زمینی اضافه می‌کنم قشنگ پفکی میشه و زرد البته  چون من زرد دوس دارم زردچوبه می‌ریزم سیب زمینی رو هم  درشت خورد میکنم قشنگ میشه

جان هرکی دوستدارین این سوالمو جواب بدین؟؟؟؟ چرا همیشه سیب زمینی هام ب بدمزه ترین حالت ممکن سرخ میشن ...

سلام عزیزم. سیب زمینی سرخ کرده خوب به جنس سیب زمینی بستگی داره اول. سیب زمینی های خیلی زرد رو انتخاب کن. زیاد درشت هم نباشه.

آب رو بزار جوش بیاد، سیب زمینی خلالی شده رو بریز تو آب جوش. بزار در حد ۴ دقیقه جوش بخوره. حواست باشه نباید بپزه. اگه دیدی ۴ دقیقه زیاده، زودتر برش دار. جوری که با دست از وسط نصف بشه، ولی له نشه. بعد آبکشش کن.

تو فریزر هم نمیخواد بزاری. همونطوری تو آبکش، بگیرش زیر شیر آب سرد. بزا قشنگ قند و نشاسته اش گرفته بشه.

بعد بزار خشک بشه، روغن بریز داغ شه یه کم، سیب زمینی رو بریز، نمکشو بزن. بزا زیرش تقریبا زیاد باشه. عالی میشه. این روشو با تمام جزییاتش امتحان کن بهت قول میدم خوب شه. بعد بیا خبرشو بده😊

سلام عزیزم. سیب زمینی سرخ کرده خوب به جنس سیب زمینی بستگی داره اول. سیب زمینی های خیلی زرد رو انتخاب ...

چشم عزیزم مرسی حتما

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
خواهری من می ریزم تو آب می ذارم رو گاز شروع به جوشیدن که کرد یکمم رنگ سیب زمینی عوض شد یعنی شروع به ...

انشااله که خوب در بیاد دیگه.مرسی عزیزدلم

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
من یه سس خوشمزه برای مرغ بلدم که مجلسیش میکنه اول یه تیکه کره رو میندازم ته یه ماهیتابه تا اب بشه ...

مرغو قبلش ابپز نمی کنی؟؟

بله مطمئن باش  واسه غذاها و انواع خورشتا هم وقتي اب به جوش مياد نمك بريزين نمك تو انواع سرخ ك ...

خب تو مایه ماکارانی کی بریزیم نمک؟؟

یا مواد لوبیا پلو چون جفتش با سرخ کردن آماده میشن

بزارین یه غذای اسون یادتون بدم.مرغ رو تیکه کنید.اروم سرخش کنید بعدش یه ملاقه ماست اضافه کنید بهش بعد ...

میشه با پلو خورد؟؟

هیچ ادویه ای نمیزنی؟؟

عزیزم من هم زن ندارم هم زن غذاساز دارم که خوب کار نمیکنه؟ بادست میشه؟ طبقه چندم بزارم من فر گاز دار ...

من اول که خوندم چون همزن رو جدا نوشته بودی ی لحظه خونده من هم ،زن ندارم هم، زن غذاساز دارم باخودم گفتم این آقا چی میگه هم زن ندارم هم زن غذاساز دارم