2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست
چطوری یه تاپیک‌رو میتونیم بروز کنیم ؟

اگه تاپیک خودت باشه  باید بقیه گزینه بروز رسانی رو بزنن تا تاپیکت بروز شه

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان هرکی دوستدارین این سوالمو جواب بدین؟؟؟؟

چرا همیشه سیب زمینی هام ب بدمزه ترین حالت ممکن سرخ میشن.همیشه به هم میچسبن.له میشن.اصن یه وضعی.روغنمم میزارم حسااابی داغ میشه.نمک هم میزنم.

یکی بهم گفت بزار یه جوش بخورن رو گاز بزار فریزر بعد سرخ کن.انجام دادم بازم اشغال شدن

دیگه خسته شدم

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
جان هرکی دوستدارین این سوالمو جواب بدین؟؟؟؟ چرا همیشه سیب زمینی هام ب بدمزه ترین حالت ممکن سرخ میشن ...

عزیزم اینکاری ک میگم رو بکن غیر ممکن بد بشه.اول سیب زمینی هارو خلالی نازک برش بزن دوم اینکه بذار روغن خوب داغ شه زیادم باشه.بعد سیب زمینی هاتو بریز تو روغن  زیرشم زیاد کن در تابه روهم بذار بهش اصلا دست نزن.وقتی ک دیگه داشتن تغییر رنگ میدادن اهسته با قاشق چوبی بهم بزن نسوزن .فقط چند بار اینکارو کن.

خیلی هم مهمه ک تابه ت نچسب باشه

خوشمزه میشه مرغ محلی هم خوب میشه تو فسنجون

ذائقه ها فرق داره آشپزی کلا یه چیز سلیقه ای هستش ولی من تصمیم دارم تمام مطالب این تاپیکو انجام بدم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من چن تا گفتم  الان کار دارم بیکارشم کلی غذاهای از خودساخته دارم ک بگم

دستتون دردنکنه مامنتظریم  

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
وای مرغ محلی هم متنفرم نه مرغشو میخورم نه تخم مرغشو😣😣😣

درسته 

دستتون دردنکنه مامنتظریم    

سینه مرغ رو با بیفتک کوب میکوبم تا تخت بشه و تقریبا نازک .نیم ساعت میخوابونم تو ابلیمو و پیاز و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک .بعد میذارم توی توری کباب میذارم روی منقل .و دراخر روش کره و زعفرون می مالم.من با برنج کته ای و فلفل کبابی میخورم خیلی خوشمزه میشه

ذائقه ها فرق داره آشپزی کلا یه چیز سلیقه ای هستش ولی من تصمیم دارم تمام مطالب این تاپیکو انجام بدم

اره همینطوره.کته های منو حتما تست کن می ارزه ☺🙃☺🙃

یه مدل برنج و مرغ درست میکنم فوق العاده میشه.

رون مرغ رو با اب و یه پیاز سالم و زرد چوبه و نمک و روغن و فلفل سیاه میذارم بپزه و وقتی آبش خشک شد کمی هم با روغش تفت بخوره.برنج رو اب کش میکنم  و ته قابلمه یکم روغن میریزمو پیاز های حلقه ای برش خورده شده میچینم مرغم هامم میچینم و اگه جا داشته باشه سیب زمینی و گوجه هم میذارم.یه لایه برنج میریزم چن تا تکه فلفل دلمه ای .لابه لا میذارم.و زیرشو خیلی  کم میکنم تا مرغ و پیاز و ایتا نسوزه.

زعفرون میسابم میذارم دم بکشه.کمی زرشک میشورم اضافه میکنم ب زعفرونم تا با زعفرون خیس بخورن .لایه اخر برنج رو ک ریختم زعفرون زرشکمو میریزم روی برنج.همراه برنج دم بکشه.

نکته برنج رو موقع پخت بذارید خوب نرم بشه ک زود دم بکشه.

عطر پیاز و فلفل دلمه ای خام برنج رو فوق العااده خوش عطر میکنه

سینه مرغ رو با بیفتک کوب میکوبم تا تخت بشه و تقریبا نازک .نیم ساعت میخوابونم تو ابلیمو و پیاز و زردچ ...

👏👏

اره همینطوره.کته های منو حتما تست کن می ارزه ☺🙃☺🙃

چه جوری درست میکنید؟

اینم شنیدم.میخوام امتحان کنم.من جدیدا تخم مرغ نمیزنم خیلی خیلی بهتر میشه.

من هیچ وقت به الویه تخم مرغ نمیزنم مزشو  بیشتر دوست داریم موندگاریشم بیشتره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

زعفرونو بسابید بعد یه دونه یخ بزارید روی زعفران تا آب بشه اون وقت این زعفرون خیلی خوشرنگ میشه