2777
2789
عنوان

خانه داری

57 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خانم های شاغل چطوری میرسن کار خونه وتمیز کاری و غذاو بچه ورابطه باهمسروبه خودشون برسن نگین بابرنامه ریزی چون چندین بار برنامه ریزی کردم نمیشه 

سلام عزیزجان 

چقدرنازنینی وچقدرمتعهدوبامسئولیت 

گلم هم مثل یک مردشاغلی ،هم مادری مهربان وهم علاقمندبه همسر

مصداق کامل ،ازخودبطلب هرآنچه خواهی 

دخترگلم گاهی نمیشه ،شماهم انسانی ،گاهی خسته ای ،گاهی بی حوصله و...

اشکالی نداره اگرنمیشه ،استراحت کن وبابچه ات بازی کن وسرگرم شوووقت بگذران ،هروقت انرژی داشتی به کارات برس 

گلم نیازنیست سخت بگیری ،خیلی کاملترازچیزی هستی که می اندیشی .

همه راتجربه کردم که برات می نویسم ،خداقوت ،خیلی توانمندی واینکه هنوزم مایلی کاملتربشی ارزشمنده ،آرامش تقدیمت ،بابرکت باشه وقتت ،انرژیت ،مالت وسلامتیت . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خونه داری وظیفه تو نیس😐مگه میشه هم شاغل بود هم خونه دار؟ شوهرتم باید وظیفه کارای خونه رو به عهد ...

کلا برام سواله چطوری میرسن من هنوز خاندارم میخام شاغل بشم ولی همیشه دلم میخواست بدونم این جور خانما باچه برنامه پیش میرن که به همچی میرسن

کلا برام سواله چطوری میرسن من هنوز خاندارم میخام شاغل بشم ولی همیشه دلم میخواست بدونم این جور خانما ...

شوهرشون کمکش میکنن من زنای خانوادم شاغلن ولی به تنهایی کار خونه رو نمیکنن مرد هم وظیفشه کار خونه کنه

شوهرشون کمکش میکنن من زنای خانوادم شاغلن ولی به تنهایی کار خونه رو نمیکنن مرد هم وظیفشه کار خونه کنه

اکثرشاغلین به تنهایی همه این کارهارامی کنندوحتی بامسئولیت ترازخانمای خانه دار،تمیزتروزیباتروهنرمندانه تر.

شایددلیل این باشه تعاملات اجتماعی وبرخوردباچالش های زیادتوانایی حل مسئله رابالامیبره .

سلام عزیزجان چقدرنازنینی وچقدرمتعهدوبامسئولیت گلم هم مثل یک مردشاغلی ،هم مادری مهربان وهم علاقمندبه ...

عزیزی شما من تا چندسال پیش که درس میخوندم میرفتم دانشگاه میومدم قشنگ‌جنازه بودم نهار که نمیرسیدم بزارم کارخونه از ساعت سه چهار شروع میکردم تا شام واینا شب میشد انگار همیشه یه جای کار میلنگید الان که بچه‌بهش اضافه شده میخوام ببینم ازپسش برمیام یعنی

عزیزی شما من تا چندسال پیش که درس میخوندم میرفتم دانشگاه میومدم قشنگ‌جنازه بودم نهار که نمیرسیدم بزا ...

چالش وتغییرات بخشی ازوجودت رابه شمانشان می دهدکه کاملابی خبری 

امتحان کردنش زیان نداره 

گاهی لازمه ازکنج آرامش بیرون بیایی ،بخصوص که استقلال مالی دارید،تاامتحان نکنیدنمیشه گفت چه میشود،هرجاسخت وآسیب زننده بود،کنارمیزارید،ولی تجربه نشان میده آگاه تروانعطاف پذیرتروبااعتمادبه نفس ترمی شوید.

البته به شرط تواضع درهمسرداری وتعهددرفرزندداری .