2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218645 بازدید | 1060 پست

لایک لطفا

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

خانوما یکی طرز تهیه کباب کوبیده رو بهم بگه کبابی ک مثل مال کبابی ها آب دار باشه از صفر تا صدشو......یکی هم کباب تابه ای از صفر تا صدشو بگو

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميدوني با من چ كردي؟؟؟؟؟؟رژيم كانادايي روز اول بودم تا قبل از خوندن پست شما مو ب مو عمل كردم و خوشحا ...

😂😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
لطفا هر کی تجربه داره بهم کمک کنه ...چقدر برنج درست کنم و قابلمه چقدری باشه؟ ...نذر حضرت رباب دارم . ...

عزیزم حتما بذار رو اجاق گاز رو گاز اشپزخونه نمیجوشه و بعدم اینکه چون برنجت سنگینه از حالت عادی زنده تر برش دار نذار خیلی وابره بعدم حواست باشه حتما همون اول بخار کنه و گرنه بد طعم میشه ایشالا نذرت قبول 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانوما من فردا میخوام قیمه درست کنم به اندازه پنجاه نفر ...به نظرتون برنجشو رو گاز بزارم جوش می یاد ...

توی پارکینگ یاتوی حیاط ازاین گاز بزرگ که هیئت ها دارن وصل کن 

وگرنه روی گازآشپزخونه اصلاً نمیتونی بپزی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم اینکاری ک میگم رو بکن غیر ممکن بد بشه.اول سیب زمینی هارو خلالی نازک برش بزن دوم اینکه بذار روغ ...

تابه م چدن.تو انواع تابه درجه ۱ امتحان کردم.

خدا گواهه دقیقا عین مراحلی که میگی رو انجام دادم.نشده.سیب های خواهرم شوهرم درجه ی یکن.تو تابه ی قدیمی داغون.همیشه بهش حسودیم میشه که چرااااا سیب هاش انقد طرفدار دارن.مال من افتضاح.باید ببینی

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
تابه م چدن.تو انواع تابه درجه ۱ امتحان کردم. خدا گواهه دقیقا عین مراحلی که میگی رو انجام دادم.نشده. ...

خب وقتی بهش قاشق نزنی چرا له بشه؟ برا من مغز پوک میشن اینقد خوب سرخ میشن

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
خب وقتی بهش قاشق نزنی چرا له بشه؟ برا من مغز پوک میشن اینقد خوب سرخ میشن

بعد همون همون ۳۰_۴۰ ثانیه یا یه دقیقه ای که قاشق میزنم تا بهم بزنم،میبینم چسبیده ن به کف ماهیتابه و مجبور میشم با فشار جداشون کنم اینطوری له میشن

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
بعد همون همون ۳۰_۴۰ ثانیه یا یه دقیقه ای که قاشق میزنم تا بهم بزنم،میبینم چسبیده ن به کف ماهیتابه و ...

خب اشتباهت مشخص شد! اره ب ظاهر ب هم میچسبن ولی در اخر از هم جدا میشن عزیزم بهش دست نزن اصلا وقتی اخراش شد دیدی سیب زمینی هات تغییر رنگ دارن میدن و سیب زمینی های دور تابه دارن زودتر سرخ میشن اون موقع یه کوچولو  بهم بزن قبلش اصلا نزن بذار ده دقیقه بعد هم بزن

خب اشتباهت مشخص شد! اره ب ظاهر ب هم میچسبن ولی در اخر از هم جدا میشن عزیزم بهش دست نزن اصلا وقتی اخر ...

جدی؟

مرسی عزیزدلم

انشااله حتما اینبار امتحان میکنم.ب امید خدا که مشکلم حل شه

جدی؟ مرسی عزیزدلم انشااله حتما اینبار امتحان میکنم.ب امید خدا که مشکلم حل شه

اره عزیزم.اصلا اول کاری ب هیچ عنوان دست به سیب زمینی هات نزن .در اخر یه کوچولو بهم بزن ک فقط یه دست سرخ بشه .از تو تابه ک دربیاری از هم جدا میشن نگران نباش 😘😘😘

اره عزیزم.اصلا اول کاری ب هیچ عنوان دست به سیب زمینی هات نزن .در اخر یه کوچولو بهم بزن ک فقط یه دست ...

انشااله فدات مرسی

عزیزی😍❤

وای چقدر شماها هنرمندید دوستان. دلم براش شوهرم سوخت خیلی هم از قضا شکمو هست طفلکی من اصلا غذاهایی مثل فلافل و اینا رو. که فکرشم نکرده بودم. کل منوی غذایی من فسنجون و ماکارونی هست. وای خجالت زده شدم از خودم

و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...