2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس دسر خاص وخوشمزه یاد داره اموزش بده بجز انواع ژله ها ممنون

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
روی برنج رو با یه مشما فریزر بپوشون زود بخار میکنه

عزیزم سرطان زاست

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
واقعا؟نمیدونستم،مرسی

بله مطمئن باش 

واسه غذاها و انواع خورشتا هم وقتي اب به جوش مياد نمك بريزين

نمك تو انواع سرخ كرده خيلي خطرناكه 

برا همين همه متخصصان سلامتي انواع چيپس رو ممنوع ميكنن 

‎من اينجوري خورشت سبزي درست ميكنم معركه ميشه بوش ميپيچه آدم ديوونه ميشه همسرم و هركس خورده ميگن عااا ...

خورشت سبزی من چهل دقیقه آماده هس😆😆😆😆

درک نمیکنم شش ساعت 

واقعا همه اینجور میپزن؟🤔

خورشت سبزی من چهل دقیقه آماده هس😆😆😆😆 درک نمیکنم شش ساعت  واقعا همه اینجور میپزن؟🤔

چهل دیقه ک اصلا جا نیفتاده

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
چه خوب  من یه چیزی هست که یه دوست شمالیم بهم یاد داد . گفت وقتی میخای برای مهمون برنج درست کنی ...

عزیز چه زمانی بهارنارنج اضاف میکنی 

در حال جوش امدن یا برنج کشیدن ؟؟؟

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
من سیب زمینی رو بعد خلال کردن میشورم بعد آبش رفت نمک و زرچوبه بهش میزنم و بعد در روغن داغ سرخ میکنم ...

منم همین کارو‌میکنم اما نمیشه😭

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت