2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218638 بازدید | 1060 پست
پنیرک همون گل ختمی هست؟

اين پنيرك هست

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

من خوزستانیم و تو چندتا  از استانای دیگه قرمه خوردم ولی هیچکدوم قرمه خودمون نمیشه رب گوجه هم اصلا ندیدم بزنن ب قرمه...همیشه هم دوست و اشنا ها مون سبزی قرمه رو از خوزستان میخرن و میبرن شهر خودشون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب چیزی شده😋😋😋 مرحبا👍 دستورشو اگه نذاشتی بذار کدبانو؟؟

قربون شکلت عشق . 

مرغ رو سه ساعت تو اب نمک غلیظ خوابوندم 

بعد شستم و گذاشتم ابش رفت تو سبد 

پیاز و فلفل دلمه ی فراوون خورد کردم تو یه ظرف در دار که مرغم جا بشه 24ساعت تو اون مواد با زعفرون خوابوندم بعدم روش باز کمی نمک زدم و کره اب کردهه با زعفرون 

4ساعت تو فر با شعله پایین گذاشتم یکساعتم گریلش رو روشن کردم تا طلایی شه .

هراز چندگاهی هم از مخلوط کرده و زعفرونم زدم روش . 

فقط یه ظرف زیرش بزار روغنش بچکه توش . و یه ظرفم نصفه اب کن بزار که مرغت خشک نشه 

ن فرق میکنه

من اسيابش نكردم با شكر همينجوري ريختم تــو اب و رنگ كه گرفت از صافي ردش كردم ليمو ريختم توش رنگش رفت چرا؟

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

مرغ پختنی یه قاشق سرکه سیب بریزید بوش بره و اگه یدونم عصاره مرغ ادویه دار بریزبد تو آبش خیلی خوشمزه میشه فقط دیگه نمک نزنید عصاره خودش نمک داره

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

اينم ميز شام من 

یه شیشه بیارین لایه لایه برگ نعناع و نبات پودرشده بریزید تاپربشه بعد خیلی خیلی کم آب اضافه کنید بزار ...

برگ نعناع خشک شده یا همونطور تر و تازه؟ 

نبات رو پودر میکنی با چی؟ 

آب روی سطح تمام مواد رو بگیره و توی ظرف درب بسته باشه؟ 

ببخشید از سوالای زیادم. چون میخوام همینکارو کنم میخوام دقیق انجام بدم

مرسی

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
من اسيابش نكردم با شكر همينجوري ريختم تــو اب و رنگ كه گرفت از صافي ردش كردم ليمو ريختم توش رنگش رفت ...

نمیدونم من ک لیمو میریزم هست تا چند دقیقه ای

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
عزيزم سبزي هاي معطر شامل ترخون و نعنا و جعفري و... سليقه اي هست عطر هركدوم رو ميپسندي استفاده كن اما ...

دستور کیک چی شد خب

باغ پیوند من و تو  پره از عطر اقاقی  فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی
منم همینارو میخونم فکر میکنم شاید من غیر طبیعیم😅 ادویه کاری همیشه تو غذاهام هست.

منکه هر چی دور برم وآشناها رو میبینم حتما تو غذاشون ادویه میزنن واسم سوال بود گفتم شاید فقط ما خوزستانی ها اینطوری هستیم

طرف ما تو آش رشته حتما حتما باید قارا یا آب ترشی انار باشه ویکم آرد گندم واسه لعاب آش و به آش هم ادویه کاری ولی خیلی کم با زردجوبه و فلفل و نعنا تازه یا خشک هم توی آش میریزن

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

بزارین یه غذای اسون یادتون بدم.مرغ رو تیکه کنید.اروم سرخش کنید بعدش یه ملاقه ماست اضافه کنید بهش بعدش  نعنا خشک یا نعناع تازه بهش اضافه کنید بزارید بپزه.معرکه میشه

سلام دوستان جوز هندی و رزماری تو چه غذاهایی استفاده میشن ؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا