2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218629 بازدید | 1060 پست
بزارین یه غذای اسون یادتون بدم.مرغ رو تیکه کنید.اروم سرخش کنید بعدش یه ملاقه ماست اضافه کنید بهش بعد ...

درس کردم امروز امیدوارم خوشمزه بشه

خسته شدم از غذاهای تکراری

مرغ قرمه قیمه ماکارونی استانبولی ابگوشت کوکو کتلت ماهی املت الویه پیتزا بادمجون...

واقعا فقط اینارو درس میکنم

تنوع غذایی میخوام

چندتا غذای دیگه ک زیاد میپزین بگین لطفا

گاهی بس ک غذاها تکراری شده دلم نمیکشه بخورم

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
بچه ها کسی تا حالا برای دو نفر آش پخته اگه پختین دستورشو برام میزارید

عاشق اشم اما دو سه بار درس کردم خوب نشد خورده تو پرم دیگه بهش فک نمیکنم 

فقط اش نذری پیدا کنم میخورم☹

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب  من یه چیزی هست که یه دوست شمالیم بهم یاد داد . گفت وقتی میخای برای مهمون برنج درست کنی ...

عزيزم ميشه بگي چه موقع عرق بهار نارنج اصافه ميكني؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

سلام عزیزان من یه مقدار سیر تازه دارم نمیدونم باید چیکارشون کنم برا تو غذا میخام که مثلا رنده کنم میشه راهنمایی کنید🤔🤔🤔

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
بعد آبکش . وقتی خواستید برنجو دم بکشید

حتمن امتحان ميكنم

ممنونم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
سلام عزیزان من یه مقدار سیر تازه دارم نمیدونم باید چیکارشون کنم برا تو غذا میخام که مثلا رنده کنم می ...

عزیزم سیر تازه رو باید بزاری تو سایه تا خشک بشه میتونی خوردش کنی و تو ی ظرف دربسته بزاری تو فریزر

خدا جونم شکرت...
این غذا رو حتما امتحان کنین بهش انگار سیرواچ میگن شمالیا .  سبزی سیر تازه رو خورد کنید نه خیلی ...

چه سبزی؟؟؟

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
عزیزمی گلم...تخم گشنیز تو همون ادویه مخصوص فلافل هستش عشقم...یه بار اینجوری درست کن طعمش بینظیر میشه ...

مرسی عزیزم، به روش شما هم درست کردم البته جوش شیرین نداشتم ولی خیلی خوب شد. 

خیلی از محبتت سپاسگزارم، امیدوارم همواره شاد و سلامت باشین........ 

مرسی عزیزم، به روش شما هم درست کردم البته جوش شیرین نداشتم ولی خیلی خوب شد.  خیلی از محبتت سپا ...

نوش جان گلم  

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕
درس کردم امروز امیدوارم خوشمزه بشه خسته شدم از غذاهای تکراری مرغ قرمه قیمه ماکارونی استانبولی ابگو ...

عزیزم اینم امتحان کن.بال مرغ و بگیر سرشو بزن قسمت بالاشو یه برش عرضی توش بزن.بهش نمک.فلفل.زردچوبه.پودر سیر.پیاز خورد شده اضافه کن بذار ۱ساعت بمونه‌برنجتو هبکش کن.ته ماهیتابه که یا قابلمه که بال ها توش کنار هم جا بشه و روی هم نیافته‌روغن بریز و بال هارو کنار هم بچین روش کنی پودر دارچین بریز.برنج ابکش رو روش پخش کن.و با قاشق روشو صاف کن و فشار بده.بعد دمکنی بذار.بخار که داد کمش کن.بذار قشنگ برنجت دم بکشه.بعد تو دیس قالبی برش گردون.خیلی خوشمزه اس‌بچه های من عاشق این غذا هستند.برای هر نفر هم ۵تا بال در نظر میگیریم.بستگی به اشتهاتون داره😋😋😋نوش جان

😍😍😍😍😍😘😘😘