2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88450 بازدید | 886 پست
من حالم خوب نیست که تعریف کنم  فردا تاپیکت بود میام میگم

اوا دوستم سلااام خوبی؟

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارخونه‌مادرشوهرم اینا بودیم خواهرشوهرم با شوهرش هم اومده بودن( یه شهر دیگه زندگی میکنن) خلاصه سف ...

اوووووووه....کره محلی رو جا سرشیر خوردی؟؟؟

من دو سه لقمه بیشتر نمیتونم بخورم.با اینکه خ دوس دارما

من یه رفیق دارم سوژس سوژه پز تو خالی  یه جاری هم دارم همین طور هنه رو مسخره میکنن و خودشون ...

دقیقا ..به شدت موافقم...منم دیدم اینجور آدما رو...چند بار حرصم گرفت خواستم به روش بیارم که پز دادنش تو خالیه حداقل خودشو بیشتر سبک نکنه ولی دلم نیومد گفتم دلش میشکنه..ولی جالبه انقدر به این رفتارش ادامه داد تا بالاخره دیگه باورم شده!!کم مونده بود حسرت اینو بخورم!!اونم آدمی که میدونم پز دادنش الکیه😅

اول راهنمایی بودم یدونه ازایناهست که گونیاوپرگاروخطکشوپاکن ومدادفشاری داره جایزه گرفته بودم تادوم راهنمایی پاکنشوازتوپلاستیکش درنمیاوردم تاخراب نشه بعددوستم بهم گفت من فرداامتحان ریاضی دارم ایناروبده بعدپس میدم بنده خدابرده بودپاکنموبازکرده بود😨😨تایه هفته باهاش قهرکردم که چراپاکنوبازکردی کلاابروشوبردم اونم هرچی التماس که ببخشیدوایناحتی گفت برات پاک کن بگیرم گفتم نه این پلاستیک داشت😧😧هنوزم ازکارخودم سردرنیاوردم

👩👶💓💓💓
یه مهمونی رفتیم خونه یکی از آشناها  اول که نوشیدنی فالوده آورد یه پنج لیتری هم آورده بود میگفت ...

می بخشید آناناس درسته نفری یه دونه؟

ازون خربزه ها کسی خورد؟

۵ لیتری فالوده واقعا؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

قبلا  كه مجرد بودم از بيرون غذا سفارش داده بوديم وقتي اوردن

همون موقع پسر خالمينا اومدن خونمون منم از هوولم كه يوقت مجبور نشم تعارف كنم همرو كردم توو دهنم پيتزا رو توو ٢تيكه خلاصه كردم😐😐

همشو كردم دهنم تا حد جر خوردگي

به شب نكشيده مسموم شدم حالم بهم ميخورد

از اونموقع دهنم ديگه دهن سابق نشد😑😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دختر تو چقدر خاطره داری😉

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

ماه عسل رفته بودیم مسافرت ،هتلی ک توش بودیم خیلی باکلاس بود ،رسیدیم من گفتم خستم برم دوش بگیرم

رفتم تو حموم شیرآبشو نمیتونستم باز کنم و ده دقیقه ای درگیرش بودم

همسرم گفت با چی داری حموم میکنی صدای آب نمیاد منم گفتم شیرش خرابه

اومد ی نگاه ب شیر کرد ی نگاه بمن گفت بلد نیستی واقعا 

باز کرد خیلی ضایع بود

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
اوا دوستم سلااام خوبی؟

سلام

خوبم😘😘😘😘😘عزیزم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه بار دوستم پفک گرفته بود منم چن وقت بود نخورده بودم . باهم داشتیم می خوردیم دیدم داره اروم اروم میخوره منم از فرصت استفاده کردم همینطور تند تند داشتم میچپوندم تو لپام . 

بد بخت تا اومد بخوره دید تموم شده..

من😆😆😆

دوستم 😲😲😲😲

پفکا😢😢😢

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔