2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88453 بازدید | 886 پست
سیلام  بار اول که قرار بود با شوشو بریم خرید عروسی موقع برگشتن من کلید ماشین و گرفتم تا زود تر ...

سلام به روی ماهت 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ميدونم ميان ميخونن ميخندن و ضدحالشونم ميزنن. تو تاپيك قبليت يكي اومد خ حرف زد اسمش تو ذهنم موند.چند ...

ولش کن بابا ازین ادما اینجا زیاد دیدیم  فدای سرت عشقم 😘😘😘😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچشم😐

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

یادمه 18 سالم بود. یه روز شدیدا سرما خورده بودم (تابستون بود). یه خانمی تماس گرفت و با مامانم قرار گ ...

چقدر سریع پست گذاشتی کنار  سوگل نشسته بودی

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

وای یاد یچیزی افتادم ازتصورشم حالم بدمیشه😑😑😑😑

برای جشن نامزدیم که هنوز صیغه محرمیت نداشتیم من یه تونیک کوتاه تنم بود که بابام زورم کرد گفت باید ساپورت جلو شوهرم پاکنم زنونه مردانه هم جدا بود بلاخره باهزار بدبختی پاکردم بد موقعی که مهمونا امدن یهو یادم افتاد صندلم لاانگشتی وای منم هم قدشوهرم بودم همه کفشام پاشنه دارمجبوری گرفتم روساپورت پاکردم همش بد۵سال میگم فامیلاشون چقدمنو مسخره کردن وبهم خندید که البته بداینکه شوهرم رفت سریع دراوردم🤕🤕🤕

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

بچه بودم تازه اونموقعا مد شده بود تالار بگیرن عروسیارو تو خاندانمون..

عروسی دختر خالم بود دیدم رو بشقابه کوبیده، ی کره کوچولوعه پاشدم رو صندلی وایسادم ازین ور سالن داد زدم  ب اون ور سالن ک دختر داییم نشسته بود گفتم اعظمممممممممم نیگااااا کره کوچولوووووووو...

اونم ازونور داد زد اَععععع 😃نیگر دار صبونه بوخوریم😅😅😅😂😂😂😂

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

سوگل جونم اینا رو نوشته بودم تو اون تایپیکت بذارم برات ترکید اینجا برات میذارم 

عزیزمی سوگلی جون      ول کن این حرفا رو .نمیشه همه رو با خودت موافق کنی بالاخره کسی که تو رو شناخته باشه میدونه که منظورت چی بوده و فقط میخواستی دل یه ده رو شاد کنی.

مهم اینه که لحظات من و خیلی از نی نی سایتی ها با تایپیک های تو شاد شده و تونستیم برای یه لحظه هم شده غم هامون رو فراموش کنیم.هیچ وقت از این حرف ها نرنج.و هیچ وقت هم تصمیم نگیر از این جا بری لطفا  .چون خیلی ها حتی از اسمت هم انرژی می گیرند   .

عهههه خوبي عزيزم؟؟؟ آخه من با عكست ميشناختمت😍😍😍

مرسيي عزيز دلم 😍😍😍😍 

تو خوبي عزيزززم 😍😍😘😘 

اره خودمم عكسمو دوست داشتما اما بنظرم زيادي تكراري شده بود حالا اين عكسم دلمو زِد همون قبليمو ميزارم 😅😅😅😘😘😘😘

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي