2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88450 بازدید | 886 پست
اوستا بنا داشت خونمونو تعمير ميكرد بعد هر چى من نظر ميدادم لج ميكرد باهام ميگف نه من استادمو شم ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
استادمو دیروزم دیدم گفت اااااا خانم فلانی یادم رفت از شکلاتی که دوست دارید بیارم 😅😅😅😅💔💔💔💔💔خ ...

سوگل جونم پست قبلیت ریپلای نشد 😍😍 از قبل کپی داشتم انقدر دوست داشتم خاطره ام پست اول تاپیک تو باشه 😍😍😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه موبایل ها پیشرفت کرده بودن منم مث خوره ها تو اتوبوس موزیک گوش میدادم صداش تا ته زیاد چشمامم بسته و خمار اهنگ اوج جوونی و خل و چلی😁 یک دفعه هی میدیدم یک نفر تکونم میده 

دیدم یک خانمس کنار دستمه هی چیزی میگه اومدم از گوشم هدفونو درارم اشتباهی از گوشی کابل و کندم یهو صدای اهنگ خزم پیچید تو اتوبوس .😨 گفتم بلهههههه خانم

گفت هیچی حیف شد 

گفتم چی حیف شد حالا اهنگه قطع نمیشد منم داد..😭😂

گفت پسرم ۳۰ سالشه  مهندسه دیدم دختر خوبی بودی خواستم شمارت  بگیرم 😐 ولی پشیمونم کردی و پیاده شد

هیچی بختم سیاه شد همونجا🤣

سلام خواهر شوهر من قبلا پول نداشت نون بخورخ،خدابرلش خاست و کار شوهرش عوص شده ،الان همش میگ پیف پیف این بو میده اون فلانه این خوبه این بده،

کار دومش اینه ک فک میکنه خیلی لارجه لباسای پاره پورش میده ب دیگران و میگ لازم ندارم میخای بر دار،خخخخخ،خشک پاره شلوازش دوخته بد میبخشه ،

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
قربونت برم خوبم عزیزم . هلنا هم خوبه کلی بازی کردم باهاش 😁همین الان خوابید خسته شد دیگه😄 

ای جونم از طرف من پرنسس خوشگلتو ببوس 😍😍😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

بخدا از وقتی که یادم میاد تو خونه هیچکس هیچی نمیخوردم یا اگرم میوه ای چیزی میخوردم با اصرار مامان یا میزبان بوده 

خیلی خوددار بودم و هستم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

یه مهمونی رفتیم خونه یکی از آشناها 

اول که نوشیدنی فالوده آورد یه پنج لیتری هم آورده بود میگفت سرریزه😐

بعد میوه از ین خربزه های کوچولو همینطور سالم گذاشته بود تومیوه ها و به تعداد آناناس تو یه ظرف دیگه😐میگفت بفرمایید ما عادت داریم باید همیشه تو خونه باشه اینطوری😐

شد موقع شام اومد گفت هههه من برم ژله هام و از تو اون یکی یخچالم بیارم دوتا یخچال دارم 

رفت آورد گفت عه من و ببین چندتا ژله درست کردم ای بابا 

واااای این ترشیا رو خریدم کیلویی فلان و کارگر دارم و...

پپسی جدا گذاشته بود نوشابه جدا😥

میگفت وااااای ببینید چندتا سرویس ظرف دارم درکابینتا رو باز میکرد و نشون میداد😣

خلاصه دیوونه برگشتیم خونه😑

از خودم یادم نیس  مغزم نمیخواد ضایعم کنه  ولی یه بار  تو مدرسه داشتم ضعف میکردم یه آ ...

😐😐😐😐

باید میگفتی لعنتی رحم کن 😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه بارم من داشتم الکی با تلفن حرف میزدم درحال پز دادن بودم عین ندید بدیدا  با گوشی بابام تقریبا  ده سال پیش یهو چشت روز بد نبینه گوشیش همونجا در گوشم زنگ خورد یعنی ابروم رفت مثل اسب میدوییدم فقط  😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼