2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88451 بازدید | 886 پست
من مثل ندیدها تو روزی که با خواهرشوهرم و شوهرش رفته بودیم خون ازمایش واسه عقدشون موقع نهار رفتیم یک ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل من شوهرم ودخترم رفتن بیرون بعد دیدم اومدنی دوتاجوجه رسمی توپلاستیک دست دخترمه میگه مامان جوجه خریدم بابارو دعوانکنیا(من خوشم نمیاد حیوون بیاره خونه)حالا خودم دم به دقیقه میرم نگاهشون میکنم غذامیریزم واسشون🙄

امضا ندارم انگشت میزنم☝
مثل من شوهرم ودخترم رفتن بیرون بعد دیدم اومدنی دوتاجوجه رسمی توپلاستیک دست دخترمه میگه مامان جوجه خر ...

سلام عزیز دلم💟💟💟 😜😜😜مطمینی درست گذاشتی😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یکی از اقواممون که خانم هستن رفتن دندون پزشمی برای بار اول دکتر گفته بخواب رو صندلی رفته وسایلشو بیا ...

این دیگه خیلی باحال بود😂

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

ندید بدید ، فقط یه بزرگواری که میره مراسم ترحیم ، برای این که احترام نذاره دقیقا آخرین نفر میره ، همه دارن جمع می کنن برن ، ایشون داره می گه من از اون حلوا نخوردم ، ما پذیرایی نشدیم !!!! آب میوه به ما ندادین ! آب آناناس بیار ، دخترم آب آناناس دوس داره !!!!! دو تا بیار ، یکیشو فردا بخوره 😡😡😡😡😡😡( عزیزم دست کن جیبت برو فروشگاه ، یه باکس بخر !!!!!! ) 

دخترم همه زندگیم💕
سلام جانم من همیشه تاپیکتو ببینم خاطره داشته باشم میزارم  مشکل ندارم که باهات😄❤❤دخترخوبی هستی

عزیزمی نه بابا تو که دوستمی از اون لحاظ نه ❤💘❤😍..چون گفتی جوجه داره کوچولوت فکر کردم اشتباهی توی تاپیک دیگه ای میخواستی بگی وگرنه من همممیشه تو تاپیکام دیدمت و میدونم همیشه میای منم دوست دارم‌❤❤❤❤❤❤

رفته بودم کیش    هوس برنزه کردن به سرم زد   ۶ ساعت توی آفتاب شهریور زیر آفتاب خوابیدم    برنزه شیکی شدم    اما فرداش نتونستم از هتل بیرون برم چون کباب شده بودم نمی تونستم لباس بپوشم    اومدم تهرانم تا چند روز سرکار مثل حموم نرفته ها خودمو می خاروندم آبروم رفت

یه چی میگم ولی ربطی به ندید بدید بازی نداره.

آخه خنده دار بود واسم.

من یکم چشمام ضعیفه بعد امروز نامزدم اومد دنبالم رفتیم خونشون، بعد از ۱ الی ۲ ساعت که نشستیم و‌حرف زدیم ببخشید ببخشید ببخشید من رفتم دبلیو سی، بعد که اومدم بیرون نامزدم تو آشپزخونه بود بعد گفت عزیزم منم گفتم بله ؟؟؟ حالا نگو از فاصله دور واسم بوس فرستاده بود منم چون اعصاب ندارم این مدت هی میگفتم بله بگو دیگه، کاری داری؟؟؟؟؟ 😖😖😖 

آخه از اون فاصله نمیدیدم😓😓

اونم حالا هی داره بوس میفرسته😘😘😘 

بعد از اینکه کلی چشمامو ریز کردمو متوجه شدم گفتم اااااااا مرسی عزیزم.

قیافه نامزدم😨😨😨😳😳😳😳 

من😌😌😌 

بعد گفتم خب عزیزم اول متوجه نشدم دیگه. 😊😊

من راهنمایی بودم خواهرم ابتدایی از طرف مدرسه بهش یه تاپیک داده بودن عنوانش نامه به فلسطین بود منم ذهن خلاقی داشتم اومدم براش نوشتم یه جورایی تو کاغذ و پاکتش خلاقیت نشون دادم اینم مقام اولو آورد یه بسته مدادرنگی ۱۲ تایی با یه جامداد بهش دادن حالا من همش باهاش دعوا میکردم که باید بدیش به من چون من برات نوشتم جالبش اینه نه مداد رنگی نه جامدادیش به دردم نمیخورد 😑😑😑

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀