2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88453 بازدید | 886 پست

با اجازه ی هاارلی اگه دوست داشتید بیاید گفتم تو این سایت شاید به کار بیاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1955634/پیشنهاااد-خفن-به-علاقمندان-به-بدنسازیدوستانی-که-پس-از-بارداری-مشکل-دارن

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است
هارلی عاشق تاپیکاتم سالمن روح و روانو شاد میکنن آدمو حرصص نمیدن ااز خیانت و بدی ادمای احمقی که ب ...

دقیقا 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ببخشید ببخشید یعنی فوت شدن عزیزم؟؟؟😓😓

نه خوشگلم ،بهم نرسیدیم😥

یهو بعد از سه سال منو نخواست پسم زد و گفت که به درد من نمی خوره و رفت😢😓

آدمهاى اين روزگار چنين اند : با گرگ بره ميخورند ، و با چوپان گريه ميكنند...
بچهااینوتعریف میکنم چون هم برادیشبه هم خیلی ضایع بودخداییی اب شدم خانمایی که بچه کوچیک دارن م ...

اگه ضایع بود شوهرش نمیکفت بده به بقیه

چیزی نیست تمیز بوده دستماله دیگه

چقدر الکی خودتونو میخورین  

دختر تو چقدر خاطره داری😉

خاطره نشده غمم تازس مال همین چند روز پیشه .بعدم تو این چند روز کجا بودی!😭😭😭😭😢😢😢

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خاطره نشده غمم تازس مال همین چند روز پیشه .بعدم تو این چند روز کجا بودی!😭😭😭😭😢😢😢

هارلی جون یادته یه تایپیک داشتی گفتی فال دست رو میگیری؟؟

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔