2777
2789

من و همسرم وقتی با هم دعوامون میشه اون میاد یه سری مسائلی رو مطرح می کنه که من حتی 1 درصد هم فکر نمی کردم که باعث ناراحتی کسی بشه اما در کمال ناباوری می بینم همسرم رو ناراحت کرده و همه اون مسائل جمع شده تو دلش و یکباره سر باز کرده. همسر منم مثل همسر شما تو ناراحتی خونه رو ترک می کنه اما فکر میکنم بر اساس میزان ناراحتیش باید بهش زمان بدی تا بتونه مشکلاتشو هضم کنه یا فراموش. هر چند واقعا دق آوره اینکه بدونی مرد خونه خونه رو ترک کرده. اینو فقط کسانی درک می کنند که براشون پیش اومده باشه. امیدوارم صبرت برای حل این مشکل زیاد و زیادتر بشه

اگه كسي رو نداري كه باهاش صحبت كنه تا بياد،قانوني اقدام كن البته فقط در حد اظهارنامه فرستادن كه باعث بدتر شدن روابط و مشكلات نشه،دورا دور هم آمار بگير ببين كجا ميمونه تو اين دوره زمونه زندگي خراب كن كم نداريم خدا همرو از شر اين آدما حفظ كنه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اینو مطمئنم که اونم ناراحته از چهره دیروزش فهمیدم . پس چرا بر نمی گرده من که دیگه پیامی نبوده که ...

گير نده يكم براي خودت ارزش قايل شو دختر

بهت خيانت كرده راحتم بهت گفته تنوع طلبم اينقدر ميبخشيش خب معلومه كاراهاشو ول نميكنه

وسايلاتو جمع كن سرگرم اسباب كشي بشي كمتر يادش ميكني برو  خونتو بچين راحت بدون فكر به اين ادم 

بزار تلنگري براش بشه 

كم بهش توجه من واستا خودش بياد بالاخره بخاطر طلاق هم شده مياد سمتت

همون از حرفهات مطمئن شدم قد يه ارزنم عقل ندارى  حرف زدن باهات اتلاف وقته خوش باش با خودت

خخخخ 

عزیزم تو پز دادن این دایرت المعارفی ازپندواندرزنهفته بوده که استارترخودش بایدکشف کنه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

واقعا جاى اين حرفها توى اين تاپيك بود ؟؟ ميخواى دل استارتر رو بسوزنى ؟؟ عقلى چيزى دارى ؟؟   ...

نداره که حرف میزنه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
موفق باشى ❤️❤️

سلام به خونه زنگ زدم احوال بچه ام رو بپرسم بهم گفت بابا اینجاست . بهش گفتم بگو کدوم مدرسه ثبت نام کنم اگه می خوایم بمونیم برم همین جا پرونده رو پس بدم . گفت بابا گفته هر جا دلت میخواد به من چه . 

بهش گفتم به بابا بگو واسته مرخصی بگیرم بیام با هم حرف می زنیم . گفته بود من کار دارم می خوام برم یه جایی . 

گفتم کی باهات حرف بزنم ؟ گفته بود بعد از ظهر میام . 

حالا چی بگم که برگرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به خونه زنگ زدم احوال بچه ام رو بپرسم بهم گفت بابا اینجاست . بهش گفتم بگو کدوم مدرسه ثبت نام کن ...

هول نشو فقط ارامشتو حفظ كن حرفاتو از قبل اماده كن منطقى و خيلى راحت بدون صدا بلند كردن و حرف زشت باهاش حرف بزن بگو تكليف منو اين زندگى و بچه رو مشخص كن ، بعدشم بگو شما سرپرست دخترتى يعنى چى ميگى به من چه كجا اسم مينويسى ! پس چرا ميايى بچه رو ميبينى ؟؟

بعدم ديگه با شناختى كه ازش دارى حرفهارو ادامه بده تا جايى كه به نتيجه برسيد

از الانم تا بعد از ظهر كلى وقته ٤ /٥ باز ميتونى سوره مزمل رو بخونى  حتما بخون نتيجه ميبينى وقتيم شوهرت اومد ٤ مرتبه يا ودود بگو به ٤ طرفت اولى توى روى شوهرت دومى پشتت باقى به طرفين 

بعدم مدام تكرار كن يا ودود رو بفرست طرفش

نتيجه كارم ريپلاى كن خبر بده