2777
2789
عزیزم از همون اول اشتباه کردی حرف طلاق زدی روتون رو هم واشد.حالام فقد صبرکن و اصلا راهتو ب دادگاه با ...

خدا کنه برگرده دارم دق می کنم . یه روز حالم خوبه و یه روز دلتنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اینو مطمئنم که اونم ناراحته از چهره دیروزش فهمیدم . پس چرا بر نمی گرده من که دیگه پیامی نبوده که ...

شاید اتفاقی بینتون افتاده که از نظر شما اهمیت نداشته ولی اونو داغون کرده شاید غرورش رو خدشه دار کرد باشی

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله

استارتر فعلا تا جايى كه جا داره بمون همون خونه نرو خونه خودت ببين چى پيش مياد

دوستان هم درست ميگن ديگه نه اس نه زنگ نه پى ام هيچى نده شما هر كارى لازم بوده براى زندگيت كردى عزيزم باقيش به شوهرت مربوط 

بشين منتظر سرنوشت

شايد قسمتت همين جداييه

حتما زندگى بهترى در انتظارته

اول كه انشالا برگرده شايد رفته درون غار تنهايش مردها يه موقع نياز دارن به اين تنهايى تا خودشو پيدا كنن 

اگرم نيمد و نشد ايشالا خيريتى  هست 

سوره مزمل رو با اسم خودشو و خودت بخون 

حل ميشه انشالا

به نظر من چند روز اصلا نه از کسی بپرس نه بهش پیام بده خودش کم کم کنجکاو میشه برمیگرده برگشت هم انگار چیزی نشده یه راه دیگه پیش بگیرو اصلا گذشترو پیش نکش یه فرصت دوباره به خودتون بده

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
ببين برى خونه خودت مطمئن باش ديگه برنميگرده !!! اينطورى حس استقلال و مردونگى اونو زير سوال ميرى يه ...

پرونده بچه رو آخه گرفته اونو چیکار کنم برا ثبت نام دیر نمیشه؟

ممنونم از راهنمایی هموتون دلم فقط خودشو می خواد دعا کنین برگرده منم رفتارام رو عوض می کنم

برمیگرده مطمئن باش. انشالله که زندگی خوبی رو باهم میسازید

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله
اون وقتی پرونده رو گرفته بفکر ثبت نامش هس.این خودش خوبه

من وقتی بهش گفتن پرونده رو بگیر که میخواستم برای خودم برم . اونم رفته بود گرفته بود نباید یکم صبر می کرد؟

عمش بهم گفت خونتو ترک نکن و یک ماه بهش فرصت بده اگه برگشت که هیچی وگرنه با سربلندی برو که بعدا نگه م ...

اشتباه بزرگ شما اين بود كه به حرف عمه اش كردين

عزيزم شما بايد يك تلنگر به شوهرت بزني بايد نشون بدي روي حرفت هستي تو همش ثابت كردي كه شوهرت هركاريم بكنه بازم باهاش ميموني 

خيانت به شما با خواهرتون 

خيانت سه سال پيش با يك دختر ديگه

و الانم پيدا كردن گوشي مخفي و ايندفعه اصلا انكار نكرده خيلي رك گفته تنوع طلبم و فلان

عزيزم به همه ميگه نميخوادت رفته طومار از كارهات نوشته كه بايد به خودت ميداد نه پدر مادرش 

اون نميخوادت دخترتونم نميخواد چرا نقطه ضعف دستش ميدي و بزور ميگي بيا مارو بخواه دخترتو بخواه

برو مهريه اتم بگير چرا مهريه نميخواي؟ مگه كم زحمت زندگيتو كشيدي ١٥٠ سكه اتفاقا خيليم كمه 

عزيزم برو زندگيتو از اول شروع كن اين مرد كه ديگه مرد تو نيست دستمال دست سه و چهارم رد كرده داري براي چي تلاش ميكني ؟ 

براي كي تلاش ميكني؟

اتفاقا اگر اومدني باشه زماني مياد كه تصميم جدي تورو ببينه نه كه ببينه اشتباه كرده توهي بري دنبالش پيام بهش بدي 

پيام  براش بفرستي كه بيا ما دوستت داريم تو برو دختر بازيهاتو بكن هروقت خواستي بيا منم هستم!!!!!!!!!!!!!! 

عزيزم محكم باش چرا اينقدر اعتماد بنفستو از دست دادي ؟؟؟؟؟ برو دادگاه بگو شوهرم نمياد خونه نفقه هم نميده خيانتم كرده طلاقتو بگير بچه هم بگير 

اين آدماي به ظاهر دلسوز هم بردار ببر دادگاه بگو شهادت بدين كه خيانت كاره حداقل دخترت پيش خودت باشه و حضانتش كامل به خودت برسه

اگر مدركي از كتك زدنش داري نشون بده

اگر كار نميكنه بگو بيكاره خلاصه حضانت بچه اتو بگير كامل بگير 

الان بايد تمام تلاشتو بكني كه فقظ ثابت كني اين ادم بدرد نخوره و حضانت بگيري