2777
2789
همون از حرفهات مطمئن شدم قد يه ارزنم عقل ندارى  حرف زدن باهات اتلاف وقته خوش باش با خودت

اروووم. اب سرد بخور بابا اول صب .

شما از همونایی هستی ک تا عکس جهیزیه میزارن میای میگی نزار شاید یکس دلش خاست?😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروووم. اب سرد بخور بابا اول صب . شما از همونایی هستی ک تا عکس جهیزیه میزارن میای میگی نزار شاید یک ...

عزیزم قبول کن در این شرایط حرفتون بی ربط بود دیگه،،، به نظرم اگه شوهرت این شکلیه اینم خودش یه مشکل نشانه خوشبختی نیست،،، آدما همونقدر که به با هم بودن نیاز دارن به تنهایی با خودشون بودن هم نیاز دارن

عزیزم قبول کن در این شرایط حرفتون بی ربط بود دیگه،،، به نظرم اگه شوهرت این شکلیه اینم خودش یه ...

من نگفتم خوشبختم . ک مطمینا در مولرد دیگه بینمون مشکل هس و بقولی اینم خودش یه مشکله

میگم حتی در این حالت هم نباید اینقدر دلباخته و سست با مردا حرف زد استارتر عزیز. چ رسد ک بگه نمیخامت. باید مثل خودش جوابشو بدی

حالا اینکه یسری هموطنان بظاهر دلسوز میان اونقدر ک عقل کوچیکشون میرسه برداشت میکنن ب این معنی نیس ک منظور من بوده

فکر کنم افسردگی گرفته . چون دیرو هم دیدمش داغون بود

ی مرد وقتی میزاره میره یعنی جون ب لب شده وقتی از زن و بچش جدا میشه آشفته میشه یعنی زن و زندگیش رو دوست داره حتما دلش رو شکوندی. دادگاه نرو حرف از جدایی هیجا نزن باهاش مهربونی کنی برمیگرده بهش بگو از کدوم کارم ناراحتی که جبران کنم برات ن اینکه بگی بیا تکلیفم رو روشن کن اون خودش الان کلی داره عذاب میکشه از دوری شما

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله

عزیزم از همون اول اشتباه کردی حرف طلاق زدی روتون رو هم واشد.حالام فقد صبرکن و اصلا راهتو ب دادگاه بازنکن ک چند وقته نیومده و فلان.سعی کن زندگیتو هرجورشده حفظ کنی و انشالله شوهرت هم زندگیتونو دوس داره و برمیگرده

ی مرد وقتی میزاره میره یعنی جون ب لب شده وقتی از زن و بچش جدا میشه آشفته میشه یعنی زن و زندگیش رو دو ...

آره اینو مطمئنم که اونم ناراحته از چهره دیروزش فهمیدم . پس چرا بر نمی گرده من که دیگه پیامی نبوده که بهش نداده باشم و حتی بهش گفتم بیا با هم حرف بزنیم