2777
2789
فدات .آره خیلی من خیلی سخیشو کشیدم مخصوصا من ک تا ۷ ماه استراحت مطلق بودم معذرت میخوام دکتر میگفت حت ...

وای خیلی بده من بار دوممه باراول خون دفع کردم کلا حاملگیم خیلی بده هیچی از لذت نمیبرم خسته شدم از حالت تهوع

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی در این حد .با اون وضع خوبش ؟؟

آره

پست تر از بابام تو دنیا وجود نداره

از حیوون کمتره

جالب اینجاست که همه فامیلا فک میکنن عجب مرد خوبیه

سگ بیابون شرف داره بهش

کاش گدا بود

لیاقت پولدار سدنو نداشت

هر سال هم تصاعدی حقوقش زیاد میشه

2ت حقوق معلمی مادرمم میدزده که چیزی تو دست و بال مادرم نمونه..

وای خیلی بده من بار دوممه باراول خون دفع کردم کلا حاملگیم خیلی بده هیچی از لذت نمیبرم خسته شدم از حا ...

خداروشکر من تهوع نداشتم .فقط همه اش سیر بودم انگار ی عالمه غذا خورده بودم چقدم وزن کم کردم ولی از ماه ۳.۴ خوب شدم ولی خوب خونریزی داشتم تا ماه۷ مطلق بودم ولی یبوست لعنتی همراه همیشگیم بود 👊😐

فان مع العسریسرا  
آره پست تر از بابام تو دنیا وجود نداره از حیوون کمتره جالب اینجاست که همه فامیلا فک میکنن عجب مرد ...

واااای چقد بد ببخشید ک اینو میگم ولی همچین کسانی جمع میکنن ک چی بشه وقتی آدم از ی دقه بعد خبر نداره نه خودت لذت ببری نه خانواده ات پس انداز خوبه ولی نه اینجور چی بگه آدم خدا کمکش کنه بتونه بهتر فکر کنه 

فان مع العسریسرا  
واااای چقد بد ببخشید ک اینو میگم ولی همچین کسانی جمع میکنن ک چی بشه وقتی آدم از ی دقه بعد خبر نداره ...

نه عزیزم خواهش میکنم

از ته دل لعنتش کن بخاطر من

داره دیوونه میشه نمیدونه با این همه پول چکار کنه

بضی وقتا میگه ولتون میکنم میرم خارج زندگی میکنم

ولی دریغ از نیم کیلو گوشت تو یخچال مامانم

نه عزیزم خواهش میکنم از ته دل لعنتش کن بخاطر من داره دیوونه میشه نمیدونه با این همه پول چکار کنه ...

خیلی ناراحت شدم ان شاالله خودت ب ی جایی برسی انقد پول تو دست وبالت باشه ک نیاز ب پدرت نداشته باشی 

فان مع العسریسرا  

من دلم از جاریم پره

ازاین ادمای زبون باز و لووووسه همه رو بازبونش خ.ر میکنه فک کنید تموم دوران عقدم اینو زدن تو سرم ک دختر خوبیه غافل ازاینک طرف خیلی زرنگ و پررویه ...

حسابی دو بازی در میاره ولی همه جا خودشو خوب جلو میده همیشه میگم کی رسوا میشه ؟

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
من دلم از جاریم پره ازاین ادمای زبون باز و لووووسه همه رو بازبونش خ.ر میکنه فک کنید تموم دوران عقدم ...

خدا جای حقه ولی صبرش خیلی زیاده منم خواهرشوهرام خیلی اذیتم کردن هی ب خدا میگم پس کی دیگه والا روز ب روز خوشحال ترو خوشبخت ترن ولی من ک واسه همه دلسوزی کردم و کمک کردم حالا اینجور اونا روز ب روز خدا بیشتر بهشون میرسه من ....

فان مع العسریسرا  
خیلی ناراحت شدم ان شاالله خودت ب ی جایی برسی انقد پول تو دست وبالت باشه ک نیاز ب پدرت نداشته باشی&nb ...

حالام اسباب کشی داره با پرویی میگه بیا کمک..

ازاین ادمایی ک با جان و جون همه رو باهاشون حرف میزنه....

ولی پشت سر چ حرفای بدی میگ....

اصلا ازش خوشم نمیاد اما مجبورم باهاش خوب باشم چون از گزندش میترسم....

و اینک چاره ای نیس بالاخره فامیلیم......

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢