2777
2789

اگه یه مرد هر روز پیش زنش با محبت بگه که حتی زیباترین و بهترین زن هم بیان من آدم حسابشون نمیکنم و میخوام همه زندگیم با تو باشم و فک کنه برد پیته

بعد مرده متادون مصرف کنه هر روز و همه مردم ازش بگن از لاغری و تنبل بودن و همیشه خوابالو بودنش  تا غروب و زنش خجالت بکشه باهاش بیرون بره 

اما اعتماد به نفسش به سقف چسبیده باشه و سر کار هی خودشیرینی کنه برای زنها و تا حالا چند بار هم تو گوشی این کار رو کرده باشه 

همسرش چه رفتاری کنه که از این توهم بیرون بیاد؟

زندگی خودمو دارم میگم .بخاطر بچه هام اقلا تا هفت هشت سال دیگه باید کنارش زندگی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان حرف قشنگی عمل مهمه زمان ثبت میکنه ن زبان 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شما نمیتونی کسی که خودشو به خواب زده بیدار کنی ولی میتونی برای خودت و عزت نفست قدمای مثبت زیادی برداری.از همین الان یه مهارت پولساز یاد بگیر که اگر خدای نکرده کار به جای بد کشید بتونی رو پای خودت وایسی.

به حرفاش هم توجه نکن که با دیدن خطاهاش اذیت نشی

شما نمیتونی کسی که خودشو به خواب زده بیدار کنی ولی میتونی برای خودت و عزت نفست قدمای مثبت زیادی بردا ...

دارم ادامه تحصیل میدم الان تازه بعد ۹سال اجازه داده .پس انداز هم یکم دارم باز دارم جم میکنم

ی گوشت در کن یکی دروازه بفکر سلامتی و جون و اعصاب خودت باش اصلا خودخوری و نشخوار فکری نکن

اخه وقتی قرص میخوره همه افکارم بهم میریزه تا ۹شب میخوابه .بعد ۹ بیدار میشه میره مغازه . داره ورشکست میشه 

هیچی یا بسوز و بساز یا جداشو فکر تغییرم نباش

اووف نزدیک ده سال تلاش کردم برا تغییرش قیافه م ده سال بزرگتر میزنه بدتر شد بهتر نشد .فقط دیگه دنبال راه های دوام آوردن برای چند سال کوتاه هستم 

اخه وقتی قرص میخوره همه افکارم بهم میریزه تا ۹شب میخوابه .بعد ۹ بیدار میشه میره مغازه . داره ورشکست ...

منظورم درباره حرفهاش راجع ب زنهاست 

درباره شغلش اره سفت بگیر نزار بدهی بالا بیاره

پس بیشتر روی شغلش اثرگذاره..واقعا شرایط سختیه...طلا و پس انداز داری؟!

یه مقدار دارم نمیدونه  دارمشون.بقیه رو هم بخاطر تنبلی که نرفت مغازه رو باز کنه برداشت فروخت برای طلبکارها 

دارم ادامه تحصیل میدم الان تازه بعد ۹سال اجازه داده .پس انداز هم یکم دارم باز دارم جم میکنم

آفرین نگران نباش روزهای خوب شما هم میرسه خدا تلاشا و سختی های هیچ بنده ای رو بی جواب نمیذاره

فقط اصلا پا پس نکش و ادامه بده