2777
2789

بابام وضع مالیش خیلی خوبه ولی برا من هیچ کار نکرد بهم گف اسم دانشگا آزاد بیاری بیخ تا بیخ سرتو میبرم هرزه آشغال و.. من خییلی دختر پاکی بودم.. چادری هم بودم

من رفتم یه شهر دوووووور 2000کیلومتر فاصله داشت با شهرخودمون که دانشگاه دولتی قبول شده بودم.. با کفشای پاره شلوار پاره. حتی یه چمدون هم نداشتم توش لباسای کهنمو بذار برم جهنم دره

حالا داداشم رفته آزاد..شهریه آزاد که هیچ نمراتشم میخره.. رشوه میده به استادا

اصلا حسودی نمیکنم میگم باز خدا رو شکر حداقل این زورش میرسه از اون نامرد پست فطرت پول بگیره

نه نمیشه دستی کشید  خونه کلنگی از طرفی برادرشوهر عین گرگ منتظر مرگ باباش و دشمن خونی و جانی م ...

خودشم تو شهرداری راحت راحت میتونه از چنگمون در بیاره

کارش جابجا کردن پرونده هاست

براحتی رشوه میگیره پرونده ای رو جابجا میکنه پروانه میده جریمه میکنه و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ک خوشبختی پس ب جنگ با اون افکار بیهوده تلاش کن واسه زندگیت ب اون خوابا فکر نکن هرچی فکر کنی ...

من ۶ساله ازدواج کردم

یه پسر ۴ساله دارم

اون هنوز مجرده نمیدونم چرا میاد توخوابم من اصلا بهش فکر نمیکنم،سالهاست که ندیدمش

فقط اوایل ازدواجم شوهرم تعریف کردکه وقتی دیدمش باهاش سلام کردم با یه حالت خشم بهم نگاه کرد و دستمو محکم فشار داد و رفت

یه حس عذاب وجدان دارم کاش حداقل یکبار پای حرفاش مینشستم😔

من ۶ساله ازدواج کردم یه پسر ۴ساله دارم اون هنوز مجرده نمیدونم چرا میاد توخوابم من اصلا بهش فکر نمی ...

بخاطر همون عذاب وجدان اس ک تو خوابم ول کنت نیست سعی کن ب نکات منفی اش فکر کنی ک بعد با خودت بگی شوهر خودم انتخاب الانم خیلی بهتره اگه اون بود پشیمون میشدم خیلی بهت کمک میکنه 

فان مع العسریسرا  
عزیزم ان شاالله ب سلامتی این دوره رو پشت سر بزاری .انجیریا قیصی بخور عزیزم خیلی خوبه منم مشکل شمارو ...

مرسی خانومی شوهرم هنوز خوابه بیدارشه میگم بره بگیره خیلی دردش وحشتناکه

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
بابام وضع مالیش خیلی خوبه ولی برا من هیچ کار نکرد بهم گف اسم دانشگا آزاد بیاری بیخ تا بیخ سرتو میبرم ...

عزیزم وقتی کاری از دستت بر نمیاد بی خیال باش چاره ای نیست

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم
هم اتاقیام میگفتن این لباسا چیه همه پوسیده چرا لباس نمیخری.. کفشات پارست چطور روت میشه اینجور بری سر ...

یعنی در این حد .با اون وضع خوبش ؟؟

فان مع العسریسرا  
مرسی خانومی شوهرم هنوز خوابه بیدارشه میگم بره بگیره خیلی دردش وحشتناکه

فدات .آره خیلی من خیلی سخیشو کشیدم مخصوصا من ک تا ۷ ماه استراحت مطلق بودم معذرت میخوام دکتر میگفت حتی با دستشویی رفتن امکان سقط هست بعد فکرشو کن نیم ساعت درگیر اون بودم باید مینشستم تو دستشویی 

فان مع العسریسرا  
بخاطر همون عذاب وجدان اس ک تو خوابم ول کنت نیست سعی کن ب نکات منفی اش فکر کنی ک بعد با خودت بگی شوهر ...

آخه هر بهش فکر کنم بیشتر نکات مثبتش رو رو میبینم،اصلا کار به خوب یا بد بودن شوهرم کاری ندارم چون واقعاراضیم از زندگیم

فقط از این ناراحتم که چرا من هیچ وقت پر پر زدن اونو ندیدم،چرا حتی یکبار اجازه ندادم حرف بزنه

همش میاد تو خوابم مثل یه فیلم تو سرم مرور میشه،

آخه هر بهش فکر کنم بیشتر نکات مثبتش رو رو میبینم،اصلا کار به خوب یا بد بودن شوهرم کاری ندارم چون واق ...

فقط میتونم بگم خدا کمکت از فکروخیالش رها بشی

فان مع العسریسرا  
فقط میتونم بگم خدا کمکت از فکروخیالش رها بشی

آره واقعا،حسم میگه شاید خبریه شاید قراره ازدواج کنه،

ظهر حتما به خواهرش پیام میدم یه خبری میگیرم

ایشالله که خوشبخت بشه،مثل من