2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

52 بازدید | 4 پست

دوستان من پلی کیستیک بودم دو سه ماه رفتم دارالشفای نرجس خاتون داروی دکترهای طب اسلامی رو خوردم دیروز رفتم سونو واژینال خداروشکر رحمم بدون کیست بود

دارو هم‌ شاهی و تباشیر سه روز ناشتا خوردم 

سردی جات رو کم خوردم و نوره استفاده کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من قبل خیلی پی دوا درمون بودم گلوکوفاژ میخوردم و داروهای شیمیایی همرو ریختم دور ورزش کردم دو ماه ولی یه دوستی بهم دارالشفای نرجس خاتون رو معرفی کرد تو شهر ری به ما خیلی دور بود ما منطقه ۲۲ هستیم اما سهل انگاری نکر م رفتم ویزیت هم نمیگیرن فقط پول دارو رو میدی آره والا بهم شاهی و تباشیر داد که بخورم و آبزن هم بهم داد تباشیر و اذخر بود که بایست میشستم توش اما فقط اون خوردنی رو خوردم جالب این‌ه وقتی داشتم میخوردم زیر دلم درد میگرفت همون لحظه ها .بعد نوره هم خریدم میرفتم حموم میذاشتم

دیگه دیروز رفتم همین طوری سونو واژینال ببینم وضعیتم چطوره دکتر گفت هیچ کیستی نداره تعجب کردم گفتم من پلی کیستیک بودم قشنگ اون دستگاه رو چرخوند گفت پاک پاکی 

اما یه میوم ریز داری همین .میدونی چقدر کیست ریز قبل داشتم .همش رفع شده.حالا اینبار میرم برای اون فیبروم ریز

من کیست ریز دارم تازه دکتر رفتم دارو داده نمیدونم چی درسته چی غلط میخواستم طب سنتی برم اما نمیدونستم پیش چه طبیبی برم که ماهر باشه تباشیر رو خیلی شنیدم همه جا میگن