2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالام اسباب کشی داره با پرویی میگه بیا کمک.. ازاین ادمایی ک با جان و جون همه رو باهاشون حرف میزنه.. ...

میدونم چی میگی چون دقیقا منم با همچین آدمایی طرف بودم ی پیشنهاد نمیگم بد ذات باش مثل اون ولی شماهم مثل خودش رفتار کن ظاهری باش خوب باش ولی ب خیلی چیزا اهمیت نده و از ی چیزایی با ی بهانه دوری کن بخاطر آرامش خودت 

فان مع العسریسرا  

فک کن همش بهش احترام میزاشتن و رو پر قو بود...تو خانواده شوهرم ب من همش بی احترامی میکردم چرا چون من خودم بودم....امااون زیرک و مکار بود....

تااینک سریه موضوعی حسابی باهم ب مشکل برخوردم انچنان اون روی خودشو نشون داد ک نگو......

هرچی از دهنش ذراومد ب خانواده شوهرم گفت هرچی...مادرشوهرمم هلش داده بود...اما هنوز م تحویلش میگیرن حالا یکم کمتر...همشم خودشو ب غش و ضعف میزنه...باهمین زرنگ بازیا کلی برا خودش پیشرفت کرده خیلی پررو خیلی

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
فک کن همش بهش احترام میزاشتن و رو پر قو بود...تو خانواده شوهرم ب من همش بی احترامی میکردم چرا چون من ...

اون مادرشوهرمو هل داد ...و کلی بد و بیراه گفتن بود...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

مثه گداها زندگی میکنه برا اینک کمتر خرج بشه ....

حالم ازاین جور ادما بهم میخوره....

فک کن همش بهش احترام میزاشتن و رو پر قو بود...تو خانواده شوهرم ب من همش بی احترامی میکردم چرا چون من ...

خیلی از آدما لایقشون همچین آدمای دورو وپست وقتی خودت باشی همیشه چوب صداقت و سادگیت میخوری من تجربه اش دارم داغون شدم درسته ک کارشون درست نیست ولی من شخصا اگه عقب برمیگشتم میشدم مثل خودشون چون الان با این سن باید با ناراحتی اعصاب دست وپنجه نرم کنم 

فان مع العسریسرا  

تموم پولای پدرشوهرم گرفتن خرج خودشون کردن اصلاهم راضی نیستن اصلا...

بچشو عین گداها لباس تنش میکنه...اونوقت خودشو خیلی باسلیقه داره ...تو همه چیم نظر میده ....

یعنی فقط دهنش بازه برا نظر دادن بگو اگر ما می خواستیم تو نظر بدی خوب ازت نظر میگرفتیم....

ن اینک همش خودتو بندازی وسط....اخ ک چقد ازش بدم میاد

خیلی از آدما لایقشون همچین آدمای دورو وپست وقتی خودت باشی همیشه چوب صداقت و سادگیت میخوری من تجربه ا ...

من ککم نمیگزه دیگه نمیشینم گریه کنم و حرص بخورم...دلمم بگیره فوری خودمو تخلیه میکنم حیف جوونیت نیس پای اونا حروم کنی ؟ولش کن بابا با خانواده خوش باش و محل چی نده بهشون

من ککم نمیگزه دیگه نمیشینم گریه کنم و حرص بخورم...دلمم بگیره فوری خودمو تخلیه میکنم حیف جوونیت نیس پ ...

الان ب همین نتیجه رسیدم ولی یکم دیر شده چون بیشتر اوقات کارم گریه اس و فکر وخیال ک اونم دست  خودم نیست خیر نبینن داغونم کردن 

فان مع العسریسرا