به بچه هاش یاد نداده چجور کی رفتار کنن احترام بزری کوچیکی هیچی فقط عین خروس جنگی بهشون حالت تدافعی یاد داده فقط قیافه گرفتن از هم دلخوری حرف زدنو حل کردن بلد نیستن منم خیلی سعی کردم اما نتونستم
شوهرم تنها راهیکه میبینه تو قطع رابطس یعنی ما سعی کردیم دوباره رفت امد کنیم ولی انگار نمیخان بعد یه سال قطع رابطه ما رفتیم و اومدیم چند بار در همین حین عروسی خواهر شوهرم بوده و ما خبر دار شدیمکه مارو دعوت نکردن بعد شوهرم گفت ببین اینقدر میگی بریم اینم نتیجش باز مارو نگفتن خلاصه من باز گفتم ولش کن عید باز رفتیم که بعدشاونام اومدن خونه جدیدمون پدر شوهرم یه مبارک هم نگفت با اخم و اینا که شوهرم بازم قسم خورد که اسمشونو نمیاره الان دوباره قطع رابطه ایم
خواستگار ابجیم بود خونواده راضی نبودن پسره با قمه اومد تو خونه که چرا نمیدین داداشمم قمه رو برداشت زد تو سرش که چرا درو شکونده اومده تو خونه خلاصه ی درگیری بزرگی شد بردارم وقتی شنید غیرتی شد ب پسره زد الان باید هم دیه بدن هم برن زندون خیلی هم پارتی و پول داشت کلانتری پشت اونا رو گرفت پرونده های الکی درست کردن و........فقط میتونم نفرینش کنم
عزیزم توکل کن بخدا از کسی هم سوال در این روابط نپرس چون بدن هرشخص متفاوته ؛مطمئنن میشه توکل کن ب خودش میشه انرژی مثبت بده ب خودت و ذهنت آروم کن چون یکی از مواردی ک باعث میشه باردار نشی نا آرومی اعصاب وفکر ی چله زیارت عاشورا بگیر ذهنت متمرکز کن روی آرامش و توکلت مطمئن باش میشه منتظر پیام بارداریت هستم آمین یا رب العالمین