2777
2789
عنوان

هديه ى شوهرم ب مناسبت سالگرد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 82 پست
جالبه برام احتمالا همسرت مسئولیت پذیر نیست زیاد وگرنه هیچ مردی خوششش نمیاد زنش عین مرد مدریت پول و ح ...

خب هر كسى ى جوريه ، و ب مسوليت پذيرى ربطى نداره همونطور ك اون خيلى وقتا بچه رو نگه ميداره تا من با دوستام برم بيرون يا كاراى خونه رو ميكنه منم تو كاراش كمك ميكنم ما تقسيم وظايف نداريم ك مثلن كار خونه با تو كار بيرون با من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پول خودته و مختاری بندازی دور یا خرج کنی . منم شوهرم پسر عمومه و هیچی برام کم نمیزاره ولی باید ...

منم باهات موافقم ى ٣٠٠ تومن پس انداز مخفى دارم ك برا داداشم كادوى دانشگا بخرم 😄 اما الن شوهرم خيلى دستش تنگه

منم زياد بريز بپاشم نبودم از بعد زايمانم شدم

من واسه بچه ها زیاد خرید میکردم لباس و اسباب بازی ولی دیگه خیلی کمش کردم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
مرد خيلى خوبيه تا الن نشده من بگم بهش پول بده يا فلان هميشه كارتم پول بوده اگه رفتم بازار خرجش كردم ...

خب اگر دستش تنگه قرار نیست دو میلیون کادوبخره یه دسته گل بخره و یه شال 

کلا خودش را راحت کرده 

البته خب همین که خودت راضی هستی خوبه حالا شوهر من برعکسه مثلا میگم باید بریم گوشی بخریم  گوشیم فلانه یهو میبینم خودش خریده کادو کرده بهم میده 

شاید قشنگ‌به نظر بیاد ولی میدونه من مشکل پسندم و برم بخرم گوشی با قیمت خیلی بالاتر از این میخرم پس دست پیش را میگیره  و سلیقش را تحمیل میکنه 

شوهر شما هم روحیت را شناخته که پول بهت میده اونم زیاد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
گل اينا ك ميخره ، اما لباس و وسايل نميخره ميگه سليقتو نميدونم

خب اره  اون کارش ایراد نداره ولی شما فکرت اقتصادیه ....

خوشبخت باشین

مرد خيلى خوبيه تا الن نشده من بگم بهش پول بده يا فلان هميشه كارتم پول بوده اگه رفتم بازار خرجش كردم ...

اگه مرد قدرشناسيه و شعورش بالاست به نظرم نخر چون اون تو زندگي تو داره خرج ميكنه نميره كه واسه خودش خرج نميكنه به نظر من زندگي اين حرفا رو نداره كه بخواي اينطوري فكر كني كه پررو ميشه يا از اين حرفا چون پس فردا زبونتم درازه و اينكه بزار بهت اعتماد و روت حساب باز كنه چون مردا خيلي هم از زنايي كه دوست دارن زبل بازي دربيارن و زير ابي برن خوششون نمياد اگه واقعا قدرتو ميدونه هيچ وقت به حساب مخفي فكر نكن يا اينكه وقتي زير فشاره به طلا فكر نكن

اره اين فكر اقتصادىزيادم خوب نيست ، ب مامانم رفتم  

خب از یه جهت باعث شدهدشوهرت بهت اعتماد داشته باشه ولی از حهت دیگه مردها عادت میکنن 

مثلا مادر شوهر من وقتی تازه ازدواج کرده بودم‌میدیدم چقدر مراعات شوهرش میکنه حتی به من یه چادر بخت ندادن بالاخره دست مادر بود اینحور چیزها خیلی صرفه جو بودن هم زنش هم بچه هاش 

پدرشوهرم یه عالمه سرمایه داشت وداره  بزرگترین خونش را به اسم زنش کرده بود اونقد این زن  ذوق داشت ولی بعد از چتد سال به بهونه سرمایه گذاری اون خونه را فروخت هیچی وسایل زندگی هم که مادرشوهرم از اول نخریده الان پدرشوهر ضرروری نمیدونه کلا فقط عشق افزایش سرمایه را داره چون همیشه هم همسر و بچه هاش تنهاش نذاشتن و کنارش بودت راحت سرمایه اضافه کرده 

الان دیگه حق بچه ها و همسرش نمیدونه مخارج براش بتراشن و مدام میگه روی اون کار سرمایه گذاری کردم و دارم مثل ریگ پول خرج میکنم طوری نیگه که حس میکنی باید یه پولی هم دستی بهش بدی

بارها دیدم مادرشوهرم که اونقدر متکبر و خوشحال بود بخاطر سرمایه شوهرش الان دیگه اروم اروم گریه میکنه البته پدر شوهرم اصلا خسیس نیست ولی میگه زن و بچه باید ادم را بفهمن چون همیشه فهمیدتش حق مسلم خودش میدونه

اگه مرد قدرشناسيه و شعورش بالاست به نظرم نخر چون اون تو زندگي تو داره خرج ميكنه نميره كه واسه خودش خ ...

دقيقا همچين مرديه ، ب قول خودش من پولارو خرج مواد ك نميكنم ، منم همه حساب كتاباش دستمه و ميدونم الن خرجش بالاست واسه همين دلم ميسوزه

خب از یه جهت باعث شدهدشوهرت بهت اعتماد داشته باشه ولی از حهت دیگه مردها عادت میکنن  مثلا مادر ...

نه ديگه شوهرم اونجورى نيست اصن كم نميزاره و خيليم ولخرجه منم اونقد خسيس نيستم ك 😄تازه دو هفته پيش دوتا مانتو روسرى خريدم چن روز ديگه هم عروسى داريم بايد لباس بخرم اما احساس ميكنم طلا خريدن ى خرج اضافيه الن

نه ديگه شوهرم اونجورى نيست اصن كم نميزاره و خيليم ولخرجه منم اونقد خسيس نيستم ك 😄تازه دو هفته پيش د ...

شما که مطمینی به خودت و شوهرت نمیدونم‌چرا تاپیک زدی 

😃

ولی اینم بگم پدرو ماد شوهر منم خودشون را واقعا خسیس نمیدونن  بحساب خودشون مدیر یت مالیشون خوبه

دقيقا همچين مرديه ، ب قول خودش من پولارو خرج مواد ك نميكنم ، منم همه حساب كتاباش دستمه و ميدونم الن ...

افرين به تو زندگي ارزش نداره كه همش به فكر ماديات باشي و اون فكر كنه كه پول پرستي نميگم نخر اتفاقا بخر چون واسه روحيه ي خودت خوبه اما بعد از اينكه دست و بال شوهرت باز شد 

شما که مطمینی به خودت و شوهرت نمیدونم‌چرا تاپیک زدی  😃 ولی اینم بگم پدرو ماد شوهر منم خود ...

ن من خودمو خسيس ميدونم ، خواستم شما بگيد اره طلا نخر ولى نگفتين 😄 نامردا