2777
2789
عنوان

هديه ى شوهرم ب مناسبت سالگرد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 82 پست
افرين به تو زندگي ارزش نداره كه همش به فكر ماديات باشي و اون فكر كنه كه پول پرستي نميگم نخر اتفاقا ب ...

دست و بالش باز شه ميخرم اوايل نامزديمونم ى بار اننشتر خريدم بازم بعدش پول داد نكنه بگه ولخرجه ديگه نده ولى بعدش شرايط اوكى نشده ك طلا بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یبار امتحان کن ببین باز شوهرت پول بهت میده یا نه اگر بازم ایتقدر پول به عنوان هدیه بهت داد اسمم را عوض میکنم الان مطمینه نمیخری میده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
حالا یبار امتحان کن ببین باز شوهرت پول بهت میده یا نه اگر بازم ایتقدر پول به عنوان هدیه بهت داد اسمم ...

ى بار امتحان كردم همون ماه اول نامزدى كارت حقوقشو داد من ى انگشتر خريدم ماه بعدشم ى ادكلن ٣٠٠تومنى ولى بازم داد من ديگه نخريدم

به دلت بد راه نده همه كه مثل هم نيستن باهاش قشنگ منطقي حرف بزن بگو بعد از اينكه دست و بالت باز شد مي ...

ببین عزیزم الان استاتر که طلا نخواسته موضوع اینه شوهرش بهش پول هدیه داده و گفته برو طلا بخر 

چند باری هم پدل داده استاتر نخریده پولو باهاش قسط و قرض داده الان شوهرش به حساب خودش فکر میکنه زرنگه هم هدیه داده اونم زیاد هم‌پولی از جیبش نرفته 

اینه که منو عصبانی میکنه 

وای استاتر من رفتم خیلی خیلی عصبانیم چون عمرم را ادمهایی با افکارو رفتار ی  مثل شما نابود کردن یاداونها افتادم ببخشید من رفتم بای

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ببین عزیزم الان استاتر که طلا نخواسته موضوع اینه شوهرش بهش پول هدیه داده و گفته برو طلا بخر  ...

قسط و قرض مادر و پدر خودشو كه نداده قسط قرض خونه ي استارتر رو داده هميشه هم يك زن نبايد توقعاتش سر به فلك بكشه چون شوهر كه غول چراغ جادو كه نيست اون پول ميده چون شايد به سليقه ي خودش ايمان نداره و ميخواد كه استارتر خودش هرچي ميخواد بخره بعدشم استارتر شوهر خودشو بيشتر از شما ميشناسه و وقتي هم ميگه قدر شناسه بس چرا بايد الان كه تحت فشاره همچين كاري بكنه؟؟؟