2777
2789
عنوان

به نظرتون چطوری مشکل دخترم هفت سالموحل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 35 پست
الگو ش کیه؟خب خیلی مسائل هم ژن دخالت داره رفت و امد در کل بیشتر بشهو خودتون هم نسبت به بقیه بیخیال ب ...

خدومم خجالتی ام ولی بچگی هم دیگه اینطوری نبودم 

رفت  آمد خونه مادرشوهرم میریم که اونجا هم همیشه پررفت اومده ولی باعنوان هم کم روعه اصلا سلام نمیده اونامیان طرفش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما براش تولد نمیگیرید؟

تولد هرسال میگیریم ولی خانوادگی فقط دوبار با پدر ومادر خودمو وهمسرم پارسال تومهدگرفتیم که اصلا خوشحال نشد بااینکه روز شماری می‌کرد برای تولدش

باهاش راه بیا جایی که دوست نداره نبرکاری که دوست نداره نکنخیلی مرکز توجه قرارش نده تو جمعخوب میشهاعت ...

امروز ازش سوال کردم دوست داری بری گفت آره دوست دارم لباس عروسم بپوشم و تنش کروم موقع رفتن خیلی خوشحال بود ولی اونجا خیلی اذیت شده بود بااینکه خواهرش هم همراهش بود 

عزیزم سعی کنین به بچه از الان برچسب حسودی و خجالتی و اینا نزنین بنظرم بهتره با یه روانکاو کاربلد صحب ...

شوهرم فک نکنم ببره پیش مشاوره میگه خودش خوب میشه 

بچه باید دنیا دیده بشه. پارک ببریدش، خانه بازی، شهربازی، مهمونی، تولد، خرید، استخر، دوچرخه سواری، تئ ...

مهمونی باورکن ازبس به من می‌چسبه دوست ندارم برم 

اره وابسته است ولی خب من میفهمم ناراحتیش برای وابستگی نیست

ازخودش پرسیدین چرا گریه میکنه ، ولی توی یک سنی نیست که تولد ببینه و حسودی کنه بیشتر باید خوشحالی کنه ،مگر اینکه حسودی رو یاد گرفته باشه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
ازخودش پرسیدین چرا گریه میکنه ، ولی توی یک سنی نیست که تولد ببینه و حسودی کنه بیشتر باید خوشحالی کنه ...

اول که اومد گفت دلم دردمیکرد واسه همین گریه کردم ولی بعدش گفت مامان الکی گفتم دلم دردمیکنه دیگه من سوال پیش نکردم

مهمونی باورکن ازبس به من می‌چسبه دوست ندارم برم

فکر میکنم پیش اومده مواردی که بدون اینکه بهش بگی و توضیح بدی، بی خبر گذاشتیش و رفتی. مثلاً خونه کسی بوده به خودش اومده دیده مامانش نیست‌

اول که اومد گفت دلم دردمیکرد واسه همین گریه کردم ولی بعدش گفت مامان الکی گفتم دلم دردمیکنه دیگه من س ...

خودش دوست داشته با شما صحبت کنه اتفاقا حالا که میخواسته بگه باید ازش میپرسیدین دلیلشو ، تو اجتماع زیاد ببرینش ولی مجبورش نکنین اصلا، وابستگیشو کمتر کنید بعضی موقع ها بزارید با پدرش بره بیرون خودتون نرید 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
شوهرم فک نکنم ببره پیش مشاوره میگه خودش خوب میشه

به شوهرت چه ربطی داره عزیزم؟! 

خودت بچه تو ببر 😐

اون احتمالا یه اتفاقی براش افتاده که اینجوری شده 

هرچی زودتر درستش کنی هم راحت تر درست میشه 

هم برا خودش و شما بهتره بعدا آسیب نمیبینه