دخترم ۷سالشه وخیلی دختر کم رو وخجالتبه پارسال تومهد خواستیم سوپرایزش کنیم وبراش تولد گرفتیم ولی همینکه چشمش به من افتاد زدزیر گریه و همش میگفت بریم خونه
یا دیشب تولد بجه فامیل بود و دخترم ازمن جدانمیشد وهمش بهونه میگرفت ومیگفت برگردیم خونه و توراه برگشت و موقع رفتن خیلی گریه کرد من گفتم از حسودیشه و امروزم دوباره تولد یکی دیگه ازاقوام بود وشوهرم گفت دعوت کردن بذار باخواهرش برن فقط بچه ها دعوت بودن من گفتم حسودی میکنه نره بهتره ولی شوهرم گفت دیشب چون فامیل نزدیکتر بوده حسودی کرده برای این نمیکنه ولی یک ساعت بعدازاینکه رفت زنگ زدن که گریه میکنه و دوست داره بیاد خونه
چیکار کنم خوب بشه تومدرسه هم خیلی کم روعه اون روز گریه میکرده معلم هرچی ازش سوال کرده جواب نداده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم سعی کنین به بچه از الان برچسب حسودی و خجالتی و اینا نزنین بنظرم بهتره با یه روانکاو کاربلد صحبت کنی که کار با کودک رو هم بلد باشه ازش مشورت بگیر باید با دخترت صحبت کنه ببینه مشکل از کجاست بعد حلش کنه