2777
2789

دخترم ۷سالشه وخیلی دختر کم رو وخجالتبه پارسال تومهد خواستیم سوپرایزش کنیم وبراش تولد گرفتیم ولی همینکه چشمش به من افتاد زدزیر گریه و همش میگفت بریم خونه 

یا دیشب تولد بجه فامیل بود و دخترم ازمن جدانمیشد وهمش بهونه میگرفت ومیگفت برگردیم خونه و توراه برگشت و موقع رفتن خیلی گریه کرد من گفتم از حسودیشه و امروزم دوباره تولد یکی دیگه ازاقوام بود وشوهرم گفت دعوت کردن بذار باخواهرش برن فقط بچه ها دعوت بودن من گفتم حسودی میکنه نره بهتره ولی شوهرم گفت دیشب چون فامیل نزدیکتر بوده حسودی کرده برای این نمیکنه ولی یک ساعت بعدازاینکه رفت زنگ زدن که گریه میکنه و دوست داره بیاد خونه 

چیکار کنم خوب بشه تومدرسه هم خیلی کم روعه اون روز گریه میکرده معلم هرچی ازش سوال کرده جواب نداده 

من بچگی خیلی کم رو بودم ولی الان سخنران قهاریم و نهایت اجتماعی بودن را دارم.

آدم تا یک سنی اونجوری هست کم کم خوب میشه گلم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرا استرسش زیاده

خیلی بهش محبتتو نشون بده

وقتی میاد خونه از مدرسه، خیلی باهاش حرف بزن راجع به مدرسه و بچه ها و ماجراهای مدرسه و بهش آموزش بده که چجوری توی موقعیتای مختلف، رفتار کنه

باهاش راه بیا جایی که دوست نداره نبر

کاری که دوست نداره نکن

خیلی مرکز توجه قرارش نده تو جمع

خوب میشه

اعتماد بنفسشو ببر بالا ازش تعریف کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

عزیزم سعی کنین به بچه از الان برچسب حسودی و خجالتی و اینا نزنین بنظرم بهتره با یه روانکاو کاربلد صحبت کنی که کار با کودک رو هم بلد باشه ازش مشورت بگیر باید با دخترت صحبت کنه ببینه مشکل از کجاست بعد حلش کنه 

بچه باید دنیا دیده بشه. پارک ببریدش، خانه بازی، شهربازی، مهمونی، تولد، خرید، استخر، دوچرخه سواری، تئاتر، سینما، رستوران، کافه‌‌، طبیعت گردی.

بهش محبت کنید، براش وقت بزارید، بازی کنید باهاش.