2777
2789
عنوان

هديه ى شوهرم ب مناسبت سالگرد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشو خرج نکن،ببین چ کادویی بیشتر خوشحالت میکنه جز طلا،همونو بخر،مثل لباس،لوازم ارایشیو...

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
من هیچوقت ندیدم هدیه پول از جانب همسر حداقل تو اطرافم راستش پول هدیه دادن یه جوری زرنگی شوهرتو میر ...

شوهرم ميگه من سليقه ندارم ميگه بريم بازار تو پسند كن من بخرم ولى ب نظرم كادو بايد سوپرايزى باشه

من هیچوقت ندیدم هدیه پول از جانب همسر حداقل تو اطرافم راستش پول هدیه دادن یه جوری زرنگی شوهرتو میر ...

من كه عاشق پولم

از اولم بهش كفتم تمام مناسبتا بهم پول بده

بهم ميگه خرچنگ( تو كارتن باب اسفنجي پول دوست دار)

اتفاقا از قدیم گفتن «زنی که خرج داره، ارج داره» وقتی شما پولی رو که شوهرت بهت داده خرج کنی و حتی بعضی مواقع کم بیاری، برای شوهرت بسیار خوشاینده و بیشتر سعی میکنه در جهت رفع مشکلات مالی شما بکوشه

از طرفی پس انداز هم از طرف زن خوبه اما نه اینکه دو دستی تقدیم شوهرت کنی، همیشه یه حساب مخفی برای خودت داشته باش تا روزهای مبادا ازش استفاده کنی (برای خودت استفاده کنی نه اینکه بدی به همسرت) هیچکس از آینده خبر نداره پس روی حساب پس انداز مخفی حتما فکر کن

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

یادم رفت بگم، برو طلا رو بخر و مدام تو خونه از زیبایی طلا و اینکه چقدر بهت میاد و چقدر روحیه‌ت رو عوض کرده حرف بزن. اونوقت ببین همسرت چقدر از ته دل خوشحال میشه

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
من که میگم برو یه انگشتر ظریف بخر بقیشم نگه دار برای خودتم ارزش قایل باش اینجوری بدجور عادت میکنه ام ...

مرد خيلى خوبيه تا الن نشده من بگم بهش پول بده يا فلان هميشه كارتم پول بوده اگه رفتم بازار خرجش كردم همون روز باز پول ريخته براشم مهم نيست ك گرون بخرم اصن بدش مياد لباس ارزون بخرم اما الن دستش تنگه ميدونم

به نظر من دمش گرم همون پولو میریزه برات .خیلی ها تبریکم نمیگن یا با یه شاخه گل جمعش میکنن. شما ببین با اون پول چکار کنی خوشحالترت میکنه همون کارو کن.اگه ببین اون پول بدی واسه خونه ساختن بیشتر خوشحال میشی  خو بده 

برا سلامتی بچه هام یه دونه صلوات میشه بفرستید ممنون
بنظرم همسرت یه کادوی 500 تومنی بخره بهتره تا 2 تومن بده بهت تو هم بذاری برا کابینت و چک و قسط و .... ...

اصن ٥٠٠ تومنم نه من گفتم تو ى روسرى ٥٠ تومنين بخرى منو خوشحال كردم فقط ى بارم شده ب سليقه خودت ى چيز بخر برام

بزار تو یه حسابی و بهش نگو . منم زیاد اینکارو کردم هربار میخریدم تا میخواست طلاهامو میفروختم یا بهش پولای جیبیمو که جمع میکردم میدادم الان پشیمونم درسته پولامون یکیه ولی آدم از فرداش خبر نداره پولاتو بزار پیش مامانت اگر هم گفت بگو خرج کردم و بهش نده . والا مردا براشون دل بسوزونی هم آدم نمیشن . الان تصمیم گرفتم تا پول میده اندازه نیازم خرج کنم مابقی رو میزارم پیش مامانم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون