2777
2789
عنوان

هديه ى شوهرم ب مناسبت سالگرد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 82 پست
به نظر من دمش گرم همون پولو میریزه برات .خیلی ها تبریکم نمیگن یا با یه شاخه گل جمعش میکنن. شما ببین ...

من زياد رمانتيك اينا نيستم اصن تولده شوهرمم يادم رفته بود 😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یکم خودتو بسپار به دست همسرت بذار اون مدریت کادو خریدن و پول و زندگی رو داشته باشه

از نظر رواشنناسی کاری که داری میکنی درست نیست

اینکه مدریت خرج و مخارج زندگی رو داری و حساب کتاب میکنی

من اصلا این روش رو نمیپسندم چون پشتش خیلی دلایل دارم

و حتی نمیتونم تصصور کنم بشینم ریز به ریز مدیریت مالی کنم

بزار تو یه حسابی و بهش نگو . منم زیاد اینکارو کردم هربار میخریدم تا میخواست طلاهامو میفروختم یا بهش ...

نه مامانم بدش مياد اخه شوهرم پسر خالمه و رو سرش قسم ميخوره چون شوهرم چيز مخفى ازم نداره نميزاره من چيزى مخفى كنم ب نظر خودمم زشته

الان يه هفته اي هست ثابت شده رو گرمي ٢٣٦ يعني ممكنه بازم بالا پايين بشه؟

الان اصلا طلا نخرین پول دارین جمع کنید انشالله اگر ارزون شد بخرید منم دخترم شنبه دنیا میاد باباش گفت میخواستم برات یه انگشتر برا لوبیا هم یه دستبند بخرم با اوضاع گرونی جکار کنم گفتم هیچ پولی که میخواستی هزینه کنی رو بهم بده . جمع میکنم تا ارزون بشه

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

تو زنی باید خودتو بسپری به مرد زندگیت 

این اصلا برای این نیست که بگم زن ها قدرت و اقتدا رو نداشته باشند

ولی زنانگی  زن اجازه نمیده زیاد وارد این بازی ها بشه

متاسفانه جامعه زنها رو داره به سمت و سویی میبره که عین مرد شدن

بنظرم یکم خودتو بسپار به دست همسرت بذار اون مدریت کادو خریدن و پول و زندگی رو داشته باشه از نظر روا ...

ولى همسر من اينكارو دوست داره خودش ميگه زنگ بزن ب فلانى ، از زنايى ك هيچ دركى از شرايط زندگيشون نداره خوشش نمياد حتى خيلى از كاراى بانكى رو من انجام ميدم تو خونه ى پدرم اينجورى بودم و از همين رفتارام ك مستقلم خوشش مياد

نه مامانم بدش مياد اخه شوهرم پسر خالمه و رو سرش قسم ميخوره چون شوهرم چيز مخفى ازم نداره نميزاره من چ ...

عزیزم پول خودته و مختاری بندازی دور یا خرج کنی . منم شوهرم پسر عمومه و هیچی برام کم نمیزاره ولی باید برا خودت بدون اینکه کسی بدونه یه پس انداز داشته باشی شاید بعدا خیلی به دردت خورد

ولى همسر من اينكارو دوست داره خودش ميگه زنگ بزن ب فلانى ، از زنايى ك هيچ دركى از شرايط زندگيشون ندار ...

جالبه برام احتمالا همسرت مسئولیت پذیر نیست زیاد وگرنه هیچ مردی خوششش نمیاد زنش عین مرد مدریت پول و حساب و کار بانکی و ..بکنه

اخه احتمالش هست ارزون بشه؟؟

اگر شد میخرین اگر نشد هم نمیخرین ضرر که نکردین پولتون رو دارین ولی اگر بخرین و ارزون بشه کلی ضرر کردین