2777
2789
عنوان

پلیکیستیکای اقدامیی

501 بازدید | 109 پست

سلام دوستاان کسایی که پلیکیستیکن و تو اقدامن بیاین با هم باشییم  

چون یک مقدار پروسه ی بارداری واسه ماها ممکنه سخت باشه یا شایدم یکم طول بکشه به نظرم بیاین همراه هم باشیم 

کسانی که تو اقدامن بیان بگن چند وقته تواقدامن چه داروهایی مصرف میکنن ؟ کسانی که پلیکیستیک بودن و باردار شدن هم بیان راهنمایی کنن چیکار کردن. 

در کل بیاین دور هم باشیییم   

انشاءالله که کلی خبرای خوب  توی این گروه ببینیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متفورمین کلومیفن لتروزول ولی هنوز باردار نشدم ماه ششم اقدامم

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

سلام عزیزم منم پلی کیستیکم. همه قرصارو خوردم البته من سال پیش بعد پنج ماه اقدام باردار شدم که متاسفانه قلبش تشکیل نشد و سقط شد تو اون پنج ماه دوفاستون خوردم. این ماه هم لتروزول خوردم و آمپول اچ سی جی زدم دعا کنین این ماه بگیره. متفورمین هم چند سال میخورم 

منم پليكستيكم قبل از ازدواج زير نظر دكتر بودم براى پريوداى نامنظم بعد از ازدواج با متفورمين بعد از 6 ماه باردار شدم خداروشكر ولى الان دو ساله اقدامم ولى نشده از لتروزول شروع كردم و بعدش كلوميفن دكتر گفت بانك تخمكت خوبه و با دارو تخمك ازاد ميكنم ولى نميشه قراره برم عكس رنگى