2777
2789
عنوان

پلیکیستیکای اقدامیی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 109 پست
سلام عزیزم میشه بگی چکارکردی باردار شدی ب کمکت نیاز دارممم منم پای کیستیکم😔😔😔😔

سلام عزیزم . من چند ماه قبلش از روزی که پریود میشدم تا وسط سیکلم گرمیجات میخوردم و سعی میکردم سردی نخورم به خصوص روزای پریودی و تخمدونامم گرم نگه داشتم ولی خب باردار نشدم‌.

بعد از اینکه حدود ۹ ماه از اقدامم گذشته بود رفتم دکتر و بهم لتروزول روزی ۲ تا از ۳ تا ۷ پریودی داد که سونو دادم و فولیکول خوب داشتم خداروشکر و آمپول زدم . اینطوری بود که جواب داد. البته این ماه هم تا اواسط سیکل سعی میکردم تخمدونامو با روغن سیاه دونه و بستنش شبا گرم نگه دارم و فکر میکنم ماه های قبل هم با کارایی که کردم با اینکه باردار نشدم ولی به تقویت تخمدونام کمک کرد.

امیدوارم توضیحاتم بهت کمک کرده باشه خانومی.

شما چند وقته اقدامی؟ قرص شیمیایی تا حالا مصرف کردی؟سونو دادی ببینی فولیکول داری با نه؟ من مثلا یه ماه با طب اسلامی و باه زنان فولیکول ۱۷ داشتم که آزادم شد ولی خب باردار نشدم که حدس میزنم تخمک خوب برای بارداری نتونسته بودم بسازم.

سلام عزیزم میشه بگی چکارکردی باردار شدی ب کمکت نیاز دارممم منم پای کیستیکم😔😔😔😔

عزیزم میفهمم واقعاا سخته . من خودم پلی کیستیکم میدونم چه حسی داره. قوی باش .راههای مختلفو امتحان کن البته با تحقیق و اطلاعات کافی. بالاخره مطمئن باش یه راهی هست. من خودم راههای مختلفیو امتحان کردم تا بالاخره جواب داد.

امیدوارم خدا بهت نی نی سالم و خوشگل بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن اضافه وزنم اگه داری حتما حلش کن چون این وضعیتو تشدید میکنه

مرسی عزیزدلم

..من تقریبا یسال درگیر قرص و امپول شیمیایی بودم جواب نداد بهم فولیم رشد نکرد سایزش6بود متاسفانه😔😔😔

نمیدونم چیکارکنم برم طب گیاهی یانه

مرسی عزیزدلم ..من تقریبا یسال درگیر قرص و امپول شیمیایی بودم جواب نداد بهم فولیم رشد نکرد سایزش6بود ...

آهان

میخوای طب سنتیم امتحان کن شاید رحم و تخمدونات خیلی سردن. باه زنان طب اسلامیم من دوماه امتحان کردم (طبق دستورش برای باردار شدن که تا زمانی که فولیکولم آزادشه میخوردم)فولیکولام رشد کردن و آزاد شدن البته با اندازه حدود ۱۷ اینا ولی خب باردار نشدم. میخوای شما هم امتحان کن شاید روی شما جواب بده. 

امیدوارم خدا به زودی بهت نی نی سالم بده عزیزم