2777
2789
عنوان

مو افتاد لا زخم انگشتم🤐🤐🤐😫😫

80 بازدید | 8 پست

داشتم موهامو ناز میکردم یادمرفته بود انگشتم زخمه رخمشم کجه روبه پایین همینجور ک دستم لا موهام بود انگشتم گیر کرد لا موهام چشمتون روز بد نبینهههه با هزار بدبختی انگشتو دروردم 🥴🥴🥴موها گیر کرده بودن لا زخم میسوختت اصن یه وضعیییی اهه

نمیگفتم ب کسی دردششش توجونم میموند😐💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مو رف لا زخم؟😬 عین تیغ کشیده شد لعنتی اه دلم ریش انگشت خودمم زخمه فردا باید حموم برم و حتما قراره موقع سر شستن مو توش بره

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

مو رف لا زخم؟😬 عین تیغ کشیده شد لعنتی اه دلم ریش انگشت خودمم زخمه فردا باید حموم برم و حتما قراره م ...

واییی ارههه از تیغ بدترررررر

خودم ک ۱۰ کیلوکم کردم تا انگشتم دراد🥲🤣🤣💔

من امروز حمومبودم مو نرفت لاش چون قبل حموم بجا چسب زخم یذرههه دمال چسبوندمروخود زخم بعد با کلییی چسب چسب پیچشکردم دیگ تو حمومراحت بودم